hategame logo
Тайванец умира след двудневен маратон на Diablo III
пуснато на 18 юли 2012 от pseto
rip
Признавам, че и аз съм имал някои доста безумни геймърски маратони, включително и нещо от рода на 20+ часа нон-стоп. Но пък никога не съм забравял да се храня и винаги съм спирал в момент на преумора.

Машините в Азия обаче явно не знаят къде са им лимитите. Наскоро, 18-годишен тайванец... умрял, след като играл 40 часа Diablo III нон-стоп без сън и най-вече... без да се храни.

Безумно.

Рейдът му започнал в петък, като след почти 2 дни служител на интернет клуба, в който той цъкал го видял да лежи на клавиатурата. Тайванецът се събудил, изправил се и след това се строполил. Инфаркт.

Според лекари, дългото висене на стола предизвикало проблеми в сърдечно-съдовата система. Плюс това е имало тотална липса на храна за 2 дни. А и като имаме предвид, че често подобни маратони са съпътствани от енергийни напитки, които товарят яко сърцето и вдигат кръвното... то разбираме как дори 18-годишен човек може да загине от подобно нещо.

Жалко за пича. Но пък човек трябва да си знае лимитите и да не прави подобни безумия.

Иначе, в рамките само на тази година, това е 2-ри тайванец, който умира след прекомерно цъкане на компютърна игра. През февруари, друг младеж умира след 23-часов маратон, отново от инфаркт.

Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл