hategame logo
Take-Two губят 110 милиона долара, очакват GTA V да им спаси задниците
пуснато на 31 юли 2012 от pseto
take-two interactive
Компанията Take-Two е записала загуби на стойност 110 милиона долара в рамките на последните 3 месеца. Приходите на разпространителя също намаляват от 334.4 милиона долара преди година до 226.1 милиона гущера.

Причините за това? Продажбите на топ заглавията Max Payne 3 и Spec Ops: The Line били по-ниски от очакваното. Освен това в обявените резултати има и някаква мистериозна сума от 15 милиона долара, която е била изплатена еднократно на някое неизвестно дружество (може би някаква глоба?).

Разбира се, загубите на Take-Two не са особено шокиращи. Това е разпространител, който традиционно се уповава на култови серии като Grand Theft Auto, за да му спасят финансите. А и можете да сте сигурни, че разработката на GTA V е доста, доста скъпа и гълта немалък ресурс.

Take-Two поясняват, че петото Grand Theft Auto е в доста напреднал стадий на разработка, но каквито и да е допълнителни подробности липсват. Мнозина очакват играта да се появи тази година, но тези надежди могат да се окажат напразни.

Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл