hategame logo
Tekken 7 с над 2 милиона продажби
пуснато на 11 октомври 2017 от pseto
tekken 7 12

Tekken 7 може да се похвали с над 2 милиона продажби, научаваме от изявление на Кацухиро Харада – дългогодишният продуцент и директор на множество заглавия от серията. Така файтърът може да се окачестви като успех.

Всъщност е интересно, че числото се отнася за PS4 и Xbox One ревизиите на Tekken 7. Освен това играта е налична и за компютри, където официални данни липсват, но ако можем да вярваме на неофициалната класация на Steam Spy, то за PC заглавието е лансирало 300 000 бройки.

Което всъщност не е шокиращо. По традиция файтърите са най-силни за конзоли.

Интересно е да отбележим, че Tekken 6 записа над 1.8 милиона продажби за малко повече от половин година – толкова, отколкото в продажба е и седмата част. Тоест положението е горе-долу еднакво.

Което също не е особено изненадващо. Не само Tekken 7 се прицелва с пълна сила към своята основна аудитория, но има и нещо друго – играта е като цяло копи и пейст на предишните представители от серията. Вместо иновации заглавието цели да се чувства познато на своите фенове – опира до личното мнение дали това е плюс или минус.

Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл