hategame logo
Tekken 7 - трейлър за наградите
пуснато на 10 юли 2017 от pseto

Tekken 7 се появи преди месец в продажба и получи доста положителни ревюта. Разработчиците Bandai Namco не пропускат да отбележат този факт с видеото, налично над статията.

То ни показва някои от високите оценки, които Tekken 7 получи. Кадрите са гарнирани и с извадки от текстовете, всички хвалещи освежените механики на файтъра.

Tekken 7 се появи освен за PS4 и Xbox One, така и за PC. Това се случи след двугодишно чакане - за аркадни автомати в Япония играта бе налична още през 2015-а.

Коментари
Veluvian avatar
Veluvian
11 юли 2017
Заслужени високи оценки!
Macks avatar
Macks
12 юли 2017
Играта определено си струва.
BossOfGermany avatar
Босът На Германия
12 юли 2017
Особено за цената която платих (15$), наистина си струва!
pseto avatar
pseto
18 юли 2017
На мен лично Tekken 7 пък не ми хареса и грам. На 95% е копи и пейст, всеки мач срещу обичайните герои не само имам чувството, че вече съм го играл десетки и стотици път - знам, че съм го играл десетки и стотици пъти. Лично аз съм много разочарован. Макар че реално не знам защо съм очаквал нещо различно - Tekken 7 е копи и пейст открай време. В Tekken 6 и Tekken Tag Tournament 2 движенията са общо взето същите като в Tekken 5 с мааалки изключения...
BossOfGermany avatar
Босът На Германия
18 юли 2017
Мисля че не си я играл достатъчно. И на мен не ми хареса отначало, но като и свикнах започна да ми харесва.
pseto avatar
pseto
18 юли 2017
На мен проблемът ми е съвсем друг - от първия половин час имам чувството, че съм играл вече 100 часа на Tekken 7. Което не е далеч от истината при положение, че съм играл екстремално много Tekken 5 и Tekken 6. Мачовете се развиват по тотално идентичен начин, опонентите са еднакви, стила им на водене на мачове е еднакъв според героя, с който цъкат. Нищо не се е променило от Tekken 5 насам, не и за мен. Уж са махнати 1-2 механики и са прибавени 1-2 механики... всичко е копи и пейст.

Ама - предстои да се обоснова повече в ревюто.

Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл