hategame logo
Tekken x Street Fighter още се разработва... но детайли няма
пуснато на 26 юли 2014 от pseto
tekken x street fighter prototype

Преди 4 години бяха обявени два много интересни кросоувъра – Tekken x Street Fighter и Street Fighter x Tekken. Втората от двете игри вече се появи в продажба – файтър с герои от Street Fighter и Tekken, изпълнен в духа на двуизмерната класика на Capcom. За другата обаче, която ще използва енджина на Tekken и ще бъдат интегрирани допълнително герои от Street Fighter не знаем буквално нищичко.

Дали обаче кросувърът е спрян?

Шефът по разработката на Tekken серията Кацухиро Харада ни уверява, че всичко е абсолютно наред по време на изложението Comic-Con. Не само Tekken x Street Fighter е в добра форма, но и се разработва с пълни темпове.

Добавя се и намек, че в момента Bandai Namco чакат точния момент, в който да започнат рекламирането на заглавието си. Казва се, че „откъм разработка Tekken x Street Fighter е добре, но моментът за маркетинг се очаква“.

Като имаме предвид, че наскоро обявеният Tekken 7 ще използва Unreal Engine 4, то не е никак абсурдно да предположим, че вероятно и кросоувърът със Street Fighter ще премине към новия графичен двигател. А това несъмнено говори и за забавяне.

Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл