hategame logo
The Elder Scrolls: Blades отложен
пуснато на 30 ноември 2018 от pseto
the elder scrolls blades.
Мобилната игра The Elder Scrolls: Blades беше отложена. Нея вече очакваме в началото на 2019-а, научаваме от изявление на Bethesda.

Интересно е, че играта се очакваше първоначално през есента на настоящата година. Но вече декември наближава, а от The Elder Scrolls: Blades - ни вест, ни кост. Тоест беше ясно, че няма да спазят обявената дата на премиера.

От друга страна не можем да сме сигурни колко фенове на The Elder Scrolls чакат играта с нетърпение. Обикновено при мобилните игри ефектът е най-силен, когато се появят в продажба веднага след обявяването им - особено когато се случва на големи изложения като E3. Например Fallout Tactics беше наличен за мобилни устройства малко след като беше показан.

От друга страна този неочакван хит се появи и малко преди Fallout 4, тоест служеше като потенциална загрявка. Докато The Elder Scrolls: Blades хем се забави след представянето си, хем и The Elder Scrols VI, който беше леко тийзнат, не се очаква скоро.

Но пък кой знае - евентуално играта догодина ще има прилична популярност?

Коментари
HighFist avatar
HighFist
01 декември 2018
Не е за да се изчистят бъговете, а за да се избегне фиаското с Fallout 76. Направо биха всякакви рекорди.
sauron93 avatar
sauron93
01 декември 2018
Според мен искат да избягат от хейта ,защото видяха какво стана с близърд и дебилото. Като отмине малко врявата ще си я пуснат.
pepito avatar
pepito
04 декември 2018
Например Fallout Tactics беше наличен за мобилни устройства малко след като беше показан.

Има такова за мобилни устройства? или се има предвид Shelter

Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл