hategame logo
The Last of Us 2 излиза през февруари догодина?
пуснато на 15 юни 2019 от pseto
the last of us 2 1
The Last of Us 2 е възможно да се появи през февруари догодина в продажба. Поне това твърдят няколко личности от гейм индустрията, популярни с достоверните си източници, като например Джейсън Шрайър от Kotaku и Даниел Ахмад.

Информациите им са практически еднакви - вътрешната дата на Naughty Dog е февруари 2020 година. Още по-интересно - изглежда първоначално се е планирало заглавието да излезе през есента на тази година. По някакви причини е възможно то да е било забавено.

Естествено говорим за слухове - тоест ще трябва да изчакаме до официалното потвърждение на Naughty Dog за датата на премиера. Дали пък то няма да се случи в съвсем близко бъдеще?

Едно е сигурно - когато и да излезе The Last of Us 2 погледите ще са вперени в играта. А след успеха на първата част очакванията към двойката ще са солидни.

Коментари
igra4 avatar
igra4
15 юни 2019
Тази година, едва ли ще излезе.
BloodDagger avatar
BloodDagger
16 юни 2019
Ясно е, че ND готвят тази игра за GOTY. Проблемът е, че ще видят зор тази или идната година, защото конкуренцията е голяма. Ако съм на тях, ще я пусна в началото на 2021 за да задвижи (или подсили) продажбите на PS5 и да отърве Kojima и CDPR.
igra4 avatar
igra4
16 юни 2019
Поляците колкото и да правят добри игри, само могат да си мечтаят да стигнат Кучетата, особено TLOU. Знае ли човек Cyberpunk 2077 може да им е първият истински бум, щото квото и да си говорим уичърите са нишови игри.
BloodDagger avatar
BloodDagger
16 юни 2019
Третата от тези "нишови игри" отне титлата "Most awarded game" на TLOU. Така, че няма нужда да ги стигат, те преди 4 години ги задминаха. И все пак ND са на картата от доста повече време, но това не е от максимално значение.
DragonSlayer avatar
DragonSlayer
16 юни 2019
Нишови, вика!
nightwarrior avatar
nightwarrior
16 юни 2019
Да не говорим, че дали са нишови или не няма значение. Идеята на GOTY е най-добрата игра на годината, не играта с по-голяма аудитория.

Смешно е как изтъква за плюс бройки само когато му изнася. Days gone е добра игра, щото я играят доста хора, а Fortnite е лоша игра, щото я играят много хора. Логиката на играчкин е като за учебник как не трябва да се разсъждава.

Charcharo avatar
Charcharo
16 юни 2019
Eдна от причините igra4 да е самотен и беден ^^^
pepito avatar
pepito
17 юни 2019
Това ТЛОУ е безумно глупава игра до степен, в която става неиграема, не познавам жив човек, който да я е завършили или поне пробвал да играе без да я зареже псувайи след час, само някакви виртаулни личности в нета я хвалят и тролват наред всеки, който се опита да каже нещо негативно
Enetor avatar
Enetor
17 юни 2019
@pepito

Аз пък не познавам един човек, който да не е завършил играта и да не е казал нещо добро за нея. Нито твоите, нито моите приятели са цялата гейминг индустрия.

toti avatar
toti
17 юни 2019
The last of us глупава игра...доооообре щом си казал
nightwarrior avatar
nightwarrior
17 юни 2019
Аз съм я изиграл (ремастера) и съм със смесени чувства.

Сторито беше ок, поднесено беше много добре филмово. Геймплеят обаче особено накрая почна много да ми досажда. Просто адекватен ковър шуутър, толкова.

Да не говорим, че имаше бъгове(срещнах два, единия фрапиращ) и то в ремастера, дето човек предполага, че са имали достатъчно време да я полират.

Както и да е, добра игра, но може би заради завишените ми очаквания, беше далеч от шедьовъра, за който масово я изкарват.

pseto avatar
pseto
17 юни 2019
The Last of Us е окей, но прехвален. И то прехвален не от геймъри, повечето геймъри дават горе-долу едно и също мнение - "добра история, посредствени геймплей механики, изненадващо добро мулти за подобно заглавие". Онези, които прехвалиха играта бяха новозавъдените геймъри, взели си PS3/PS4, изненадани от това какво може да бъде една качествена игра с акцент на историята (нещо, което ние си знаем много добре).

В този ред на мисли и след Uncharted 4 аз далеч не очаквам The Last of Us 2 баш със затаен дъх. Мисля си, че има солиден шанс да е посредствен...

Freenod avatar
Freenod
16 юни 2019
В скорошно интервю на Ашли Джонсън(Ели) и тя спомена Фе... преди интервюиращия да я прекъсне
Явно е имало някакво вътрешно разместване с Коджима ,както твърдят доста сайтове,мисля си че ще е за по-добро.
А относно сравненията TLOU/WItcher3 и TLOU2/Cyberpunk,обидни са и за двете игри и техните разработчици ,пък и не само
Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл