hategame logo
Мандалореца ще изиграе Джоел в сериала по The Last of Us
пуснато на 11 февруари 2021 от pseto
the last of us 2 5
Педро Паскал и Бела Рамзи. Това са имената на актьорите, които ще изиграят съответно Ели и Джоел в сериала по The Last of Us. Новината дойде по-рано днес.

Последно Паскал видяхме в ролята на Мандалореца в сериала The Mandalorian. Що се отнася до Бела Рамзи, тя имаше запомняща се роля като киселата Лиана Мормонт в Game of Thrones. Всъщност е интересен факт, че и Паскал имаше роля в касовия сериал – тази на Оберин Мартел.

Предстои да видим що за екранно дуо ще образуват двамата. Сигурно е, че нито Паскал, нито пък Рамзи имат чак такива прилики с Джоел и Ели. Но в крайна сметка сякаш по-важно е да се пренесе качествено връзката между двата персонажа на малкия екран.

Дата на премиера за The Last of Us, която ще се излъчи по HBO, нямаме. Може би по някое време догодина?

Коментари
Rostik79 avatar
Rostik79
11 февруари 2021
Педро става за Джоел, просто брада му трябва и евентуално да напомпа малко физика.
Freenod avatar
Freenod
11 февруари 2021
Педро добре,макар че тайно се надявах да видя някой като Виго Мортенсен (който пресъздава чудесно подобен образ в The road). И все пак най-важното нещо ,както Псето е споменал в статията , каква ще бъде химията между главните герои .
lyubohar avatar
lyubohar
11 февруари 2021
Вярно, но може би е прекалено дърт вече
Freenod avatar
Freenod
11 февруари 2021
Lubo ,дърт,колко да е дърт хаха ,като за 2 рата част от играта е даже на идеалната възраст
Сега отделен е въпроса ако искат да поразтегнат дъвката два - три сезона с предистории и т.н
Сега за Бела Рамзи,като се замисля малко не ми се връзва даже и за втората част ,не знам дали ще има актьорския диапазон да гледа по друг начин освен повече кисело или по-малко кисело .
п.с По-интресно ще ми е кой ще кастнат за Аби
Skygleam avatar
Skygleam
12 февруари 2021
@Freenod - Хълк Хоган изглежда подходящ.
Dandelion - Still The Best Romance Choice avatar
Dandelion - Still The Best Romance Choice
11 февруари 2021
pseto avatar
pseto
11 февруари 2021
Педро Паскал ми харесва като актьор, мисля, че има диапазона за ролята. Тази девойката нямам идея, не е да кажеш, че в Game of Thrones имаше някаква роля, която да покаже таланта ѝ. Гледаше кисело и това беше. Не ми се вписва баш в Ели, освен ако не е киселата Ели от TLOU II, което автоматично ще направи сериала труден за гледане за мен.

Ама за Паскал имам надежди.

JakePaulKOsConor avatar
JakePaulKOsConor
11 февруари 2021
Според мен този сериал няма да е по-успешен от The Witcher. Според мен историята на TLOU подхожда повече за филм отколкото за сериал
vldir avatar
vldir
12 февруари 2021
С малко грим ще направят испанеца да изиграе Джо.
the HEAD avatar
the HEAD
12 февруари 2021
Днес ми беше попаднало из интернет, че Джейми Ланистър(забравих му името на актьора) би бил най-удачния избор за Джоел, и като загледах снимката наистина имаше голяма прилика. Но тази игрова вселена може много драма да даде тип Игра на тронове първите 4 сезона, когато умираха готини персонажи под път и над път.
LethianDream avatar
LethianDream
12 февруари 2021
https://bg.wikipedia.org/wiki/Николай_Костер-Валдау
Rostik79 avatar
Rostik79
12 февруари 2021
Абе ако се направи мащабно прослушване, ще се намери и двойник на Джоел, но не стават така нещата. Аз си представям примерно Джош Бролин в ролята.
Veluvian avatar
Veluvian
12 февруари 2021
Да, би му подхождало. Иначе Бенисио Дел Торо би изиграл съвършено подобна роля.
LethianDream avatar
LethianDream
12 февруари 2021
Паскал направи много стабилен образ на Оберин в Троновете, Мандалорецът още не съм го гледал, но очаквам доста силен Джоел. Тая овца малката, дето играеше пиклата Лиана Мормонт е тотална греда, има много по-качествени млади актриси - Аня Тейлър Джой например. Дори една куха лейка като Алисия Викандер щеше да е класа. Сериалчето го чакам с интерес, щом сега обявяват каста, вероятно лятото на 2022 ще го пуснат
pseto avatar
pseto
12 февруари 2021
Мисля, че въпросът е по-скоро във възрастта. Аня Тейлър Джой си е жена, ся с грим могат да ѝ свалят малко възрастта, ама пак ми идва леко фалшиво.

Тази малката дали ще свърши работа... кой знае. Реално ако режисьорите са решили, че ще изиграе добре ролята - значи трябва да им вярваме. А ако Бела Рамзи не изиграе добре ролята, то значи режисьорите не са много кадърни, а ако не са много кадърни - сериалът ще има далеч по-сериозни проблеми от Ели.

Аз поне съм доволен, че не нашиха някоя негърка/негър... не заради голия расизъм, а защото поне на мен ми е трудно когато има ясно установени герои да се променят сериозни неща при тях. Ся ако направят Лара Крофт някаква индийка... малко ще ми е трудно да го приема, целият филм ще ми дойде като тая индийската версия на Thriller, Голимар ли беше.

rosniak avatar
rosniak
14 февруари 2021
Всъщност имаше слух че Махершала Али ще играе Джоел.
nightwarrior avatar
nightwarrior
14 февруари 2021
Щом не са го гласили да играе Ели пак добре...

Интересно ако продължат и покриват игрите, какво ще правят с Аби. Арнолд би бил идеален навремето, но вече доста остаря и той.

God avatar
God
14 февруари 2021
Вин Дизел?
nightwarrior avatar
nightwarrior
14 февруари 2021
E перука няма ли да му стои много нелепо. А представи си бат Арни, като от Конан, само че вместо свободна коса, да му завият една плитка. Щеше да е идеален.
iNfRaSoNiC avatar
iNfRaSoNiC
13 февруари 2021
Явно ще започнат от първата игра, защото Бела Рамзи дори в момента няма как да изиграе Ели от втората игра.
Паскал ще го направят на Джоел, няма проблеми.
Нямам търпение да видя какво ще сте получи.
Dandelion - Still The Best Romance Choice avatar
Dandelion - Still The Best Romance Choice
14 февруари 2021
Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл