hategame logo
The Last of Us II с още геймплей
пуснато на 28 май 2020 от pseto
the last of us 2
The Last of Us II се сдоби с поредно геймплей видео. Това се случи вчера на редовното онлайн събитие за PlayStation - State of Play.

Под статията можете да видите над 20 минути от заглавието. В началото имаме подробно обяснение на част от механиките, а също така ни биват показани и малко от пейзажите в играта. Които, типично за Naughty Dog, са страхотно реализирани.

В края пък виждаме 10 минути, в които се изиграва цяла секция от The Last of Us II без никакво изрязване. В нея виждаме различни елементи от играта - сред които промъкване, крафтване на бомби и приставки към оръжията в разгара на битката, справяне с противници в меле дистанция или отдалеч.

От видеото можем да достигнем до извода, че геймплеят в The Last of Us II е достатъчно подобрен. А премиерата на играта е скоро.

Заглавието чакаме на 19 юни единствено за PlayStation 4.

Коментари
vldir avatar
vldir
28 май 2020
Ще пропусна.
pseto avatar
pseto
28 май 2020
Мен геймплеят започва да ми харесва все повече с всяко следващо видео. То това им е и целта на подобни клипчета, разбира се.

Въпросът остава със ситуацията около спойлерите, ама нека дам шанс на Naughty Dog и предположа, че в контекста на историята са направили нещата достатъчно прилично, че да не дразни.

Rostik79 avatar
Rostik79
28 май 2020
Ако не ми бяха намалили заплатата на половина заради тъпия коронавирус вече втори месец, щях да си я взема.
Така че и аз пропускам, но засега. Иначе съм на 90% сигурен, че ще ми хареса заглавието.

Впрочем някой може ли да ми обясни кое е толкова страшното от лийка, че отнесе такъв хейт играта? Тъкмо го прочетох и ми се струва даже смела и интересна идея. Очаквах някакви swj пропаганди, но не видях такова нещо.

rosniak avatar
rosniak
28 май 2020
Проблемът е че напоследък в по-голяма част от продукциите белият мъж го отнася и е все виновен за всичко- и бива заменен- "Ловци на духове" (2016) (целият екип от жени), "Терминатор: Тъмна Съдба" (2019)(бастисват Джон Конър още в началото и го заменят с някво девойче). (и двете са финансов провал, а режисьорите нападаха потенциални "бели" зрители преди филмите да стигнат кино залите и хората не отидоха) В комиксите уменията на Гамбит са прехвърлени на някакво девойче в най-новата версия. На Циклопа-също. Обясняват го с това че са им деца или нещо такова. Батман е полу-азиатец, а Алфред е хомосексуалист в някаква нова изродщина. Пък недай Боже да опитат да създадат нещо- Карантинната Дора и Момчето-Интернет газ...Виж "Batwoman"- цялата реклама и маркетинг е около това че белият мъж е лош и тя Кейти-то е най-доброто и мило ангелче (което открадна нещата на Батман че да ги позлва, ама тва е друг въпрос). И това е във всяка една форма на забавление. Междузвездни войни? Особено последните 2 филма.... В голяма част от изброените форми на забавление си имаме/имат силни цветнокожи персонажи или жени, които хората обичат. Искат да си прокрадват политиките за равенство и справедливост, но в същото време тези хора не могат да създадат нещо стойностно без да обидят и/или накърнят някого- в повечето случай това е белият мъж. И точно тук, исканията за справедливост, равенство и как са по-добри отиват на майната си. Щото като нападаш феновете, ти ги губиш и те няма да си дадат парите за твоят продукт. И както Тим Милър се осъзна след "Терминатор"- "Get woke, go broke". "Birds of Prey" защо се провали- заради лошата и нападателна реклама към белият мъж, като даже филма не е и затова колко е лош белият мъж.
Няма лошо дадени герои от дадени Вселени- комиксови, филмови, игрови- да си заминават и да бъдат заменяни с нови персонажи, но това трябва да е направено с желание и с уважение към предходният материал и герой. И новият материал да е нов, а не рециклирано старо с расово и полово сменени герои {както "Терминатор" (2019)}
pseto avatar
pseto
28 май 2020
Да, това е една част от проблема, особено когато...

...дай ще сложа едни СПОЙЛЕР тук, ама се надявам всеки, който не иска да се спойлерира, да не чете тази поддискусийка...

...особено когато жертвата трябва да е един много як персонаж, който, поне за мен, е наполовина причината за успеха на The Last of Us поначало. Дали ходът е смел - да. Дали има голям шанс, дори и ако предположим, че няма никакви SJW простотии, историята да пострада - според мен да. Има сравнения в интернет как правят доста от жените здраво напомпани, сякаш са се налапали със стероиди, дори и да не говорим за трансполовите персонажи. Такива малки неща, ако се насъберат, могат да са дразнещи.

Макар че е напълно възможно да е много шум за нищо и все пак да не се завили към пълния SJW идиотизъм от Naughty Dog. Към момента не можем да знаем, всичко са само спекулации. Базирани на сравнително малко - но и роля играят коментари на директора на играта, който си е типичен SJW white knight, а на такива хора по принцип не е хубаво да даваш прекалено много власт, особено творческа, защото не ги знаеш какво ще натворят.

П.С. Но все пак геймплеят ме кефи все повече, а за мен това определено е по-важната част. Ако геймплеят е чук, дори и да са оакали средно историята, в никой случай няма да се издразня на играта.

pepito avatar
pepito
28 май 2020
много си прав за белия мъж, това навсякъде вече излиза от всякакви разумни граници исе превръща в дискриминация, тука е само поредния пример. Наскоро попаднах на хейт статия относно Witcher книгите как нямало негри и колко било хубаво, че в сериала сложили елфите да са негри и там измисленото негърче дето се мотаеше със Сири.
Rostik79 avatar
Rostik79
28 май 2020
Не знам, ама в последния трейлър Ели закла една жена-китайка, закла бяла жена и един черен закла. Даже и един с плешиво теме, което е вече наистина много политически некоректно . Сигурен съм, че Международната асоциация на плешивите ще пусне подписка срещу играта.

Не, сериозно - мисля, че се предозираме с тази история покрай лошия, бял мъж и добрите жени и гейове, което е безспорен факт като явление в киното и ме дразни и мен също много, но в случая не ми изглежда пресилено и изкуствено. Ще видим играта като излезе, де.

lyubohar avatar
lyubohar
28 май 2020
Боже, какви глупости ви занимават Исторически погледнато, бели мъже СА обичайните виновници за повечето нещастия на човечеството, така че модата да се сипват лайна по белите мъже, не е напълно незаслужена
rosniak avatar
rosniak
28 май 2020
@lyubohar- нали се сещаш че нито аз, нито ти, нито pseto е виновен за 2-рата Световна война, нито за Испанският грип, или за откриването на Америка. А една част от историческите събития (в по-голямата си част- войни) са били наложителни поради една или друга причина, та да идва Тим Милър и да ти казва как новио "Терминатор" разбива патриархията. Така че, тва не са глупости, тва си е целенасочена кампания срещу белият човек!После белият човек не ходи на фиилмите, не си купува комиксите и "Gotham High" и е виновен... И нека не забравяме че една немалка част от технологиите и средствата които използваме са създадени от белият човек. Не всички, но повечето...
Dandelion - Still The Best Romance Choice avatar
Dandelion - Still The Best Romance Choice
28 май 2020
lyubohar avatar
lyubohar
28 май 2020
@rosniak: като не си виновен лично, защо лично се връзваш и дразниш? Лично мен вечно засегнатите и чувствителни "снежинки" са ми на едно ниво със social justice warriors Не казвам, че ти си такъв или някой тук; говоря по принцип, но това е точно такъв тип реакция.

@Dandelion: много бавно и внимателно написах "повечето" и "човечеството". Мащабите и обхватът на споменатите от теб злини бледнеят пред постиженията на белия човек

Dandelion - Still The Best Romance Choice avatar
Dandelion - Still The Best Romance Choice
28 май 2020
rosniak avatar
rosniak
28 май 2020
@lyubohar- не се връзвам и дразня, а давам отговор на въпроса поставен от Rostik79 "Що се дразните на sjw-тата?", при което ти идваш и отговаряш с "Ма то белият човек също не е голямо цвете за мирисане" (най-общо казано). И не, обоснован отговор с факти, които са лесно проверими в интернет, не е отговор на "снежинка".
Dandelion - Still The Best Romance Choice avatar
Dandelion - Still The Best Romance Choice
28 май 2020
lyubohar avatar
lyubohar
28 май 2020
@rosniak: "Проблемът е че напоследък в по-голяма част от продукциите белият мъж го отнася и е все виновен за всичко". Това явно те засяга - мен не и просто обяснявам едното и другото.

@Dandelion: а следвайки коя идеология Мао Дзедун избива 70 милиона? Твърдението ми не само не е напълно грешно, а е да речем поне 90% вярно; от мен да мине, давам ти едни 10% (забрави например да споменеш за ислямския фундаментализъм и тероризма).

igra4 avatar
igra4
28 май 2020
Извода е един, ние като бели трябра да си защитаваме нашите хора, и да над черните сме умствено и т.н. масово като процент. Няма да чуеш негър да се бори за правата на белите, черните са най-големите расисти, така че да го духат, заедно с някви педалчета sjw. Той беше прав 😀
rosniak avatar
rosniak
28 май 2020
@lyubohar- това е причината/проблемът хората да не харесват sjw историите във филми, комикси, игри и т. н. Мен не ме дразни, както опитваш да го изкараш, а съм постановил откъде тръгва тази ненавист към sjw-тата. И, след като не те засяга, не коментирай тази тема!
Dandelion - Still The Best Romance Choice avatar
Dandelion - Still The Best Romance Choice
28 май 2020
lyubohar avatar
lyubohar
28 май 2020
Да, но само ако решим да опростим аргумента ми до нивото на 5-годишно дете
Dandelion - Still The Best Romance Choice avatar
Dandelion - Still The Best Romance Choice
28 май 2020
pseto avatar
pseto
29 май 2020
lyubohar, не съм сигурен дали не тролваш, ама не мисля, че би искал децата ти да плащат за твоите грехове. Какво остава за това цяла раса да плаща за греховете на някой със същия цвят на кожата? Това е лудост. Съвсем отделен въпрос е каква карма теоретично би имала европеидната раса, ако съпоставим всички кланета, за които тя е отговорна, с всички постижения в науката и медицината, които тя е сътворила. Вероятно всичко ще се изравни. Неслучайно брадатият бял мъж на средна възраст е default-ният персонаж, чиито начални атрибути са 10-10-10-10-10-10.

Аз нямам нищо против всякакви LGBT персонажи, Sense8 ми хареса доста като сериал, а имаше герои от всички цветове на тази дъга. Но в него персонажите имаха повече в характера си от това, че са трансполови или обратни. Когато се насажда нещо изкуствено - то дразни. И не мисля, че ако се дразниш на нещо изкуствено насадено си расист, анти-LGBT деец или пък несигурен в собствената си сексуалност. Просто се дразниш на нещо изкуствено насадено.

Какъв ще е случаят тук - предстои да разберем. Ако влезеш в reddit - там наистина се преекспонира спойлера за The Last of Us II. Но едно е сигурно, покрай премиерата на играта ще си подготвя пуканките. С едната ръка ще играя, с другата ще ям пуканки, с едното око ще гледам телевизора, с другото отзивите в нета на лаптопа.

Rostik79 avatar
Rostik79
29 май 2020
Къде видяхте чак "цяла раса да плаща греховете"? Безспорно има тенденция чернокожи и всякакви маргинали да се изкарват "добрите" последните 10-15 години, но ми се струва, че под вола вече теле търсите. Аз досега и намек даже и в спойлера не съм видял Джоел да е лош, още по-малко пък да е лош, защото е бял.
pepito avatar
pepito
29 май 2020
Мен пък супер много ме дразни поради някакви американски малоумни разбирания ми изсипят главния герой в някоя игра/филм да е негър, примерно филма по Тъмната кула на Кинг отпреди няколко години, нямам думи. Аз принципно нямам против негрите нищо, но не мога да приема да ми слагат някакъв си негър на мястото на култов герой, който си е казано черно на бяло (!) че е бял в историята. Американците, ако имат някаква вина за това че са избивали и заробвали негрите от Африка да си я изкуват в америка, няма нужда да я налагат на останалата част от света, която не е заробвала или избивала никого. А те така или иначе си я изкупват с огромните негърски гета и огромата престъпност които те генерират, но както се казва каквото сам си направиш....
lyubohar avatar
lyubohar
29 май 2020
@pseto: като цяло се шегувах, да, наречи го тролване, но не разбирам защо толкова сериозно приемате такава глупост и как това ескалира и как заради няколко черни персонажа във филми вече говорим за някаква непоносима цена, която вие или децата ви плащате Айде стига глупости, сериозно

@Dandelion: моделът "всички са еднакви" е източният модел - Китай, Индия, Япония; американците са именно онези, които промотират индивидуалността и как всеки човек трябва да се преценява според конкретните си качества. Затова и всеки се смята за толкова специален и уникален и като цяло имат една малко излишна арогантност.

Иначе ако някой приема един негативно представен бял човек за негативно представена цяла раса - проблемът си е в него (и е в основата на расизма, между другото).

Dandelion - Still The Best Romance Choice avatar
Dandelion - Still The Best Romance Choice
29 май 2020
Dandelion - Still The Best Romance Choice avatar
Dandelion - Still The Best Romance Choice
29 май 2020
vldir avatar
vldir
28 май 2020
Пропускам не за друго а щото няма кинта.
igra4 avatar
igra4
28 май 2020
Преорднал съм я и нямам търпение да видя псето, как ще напише че е пешеходен симулатор и кинематичен филм 😂
pseto avatar
pseto
28 май 2020
Доколкото помня на последния буквално пешеходен симулатор написах съвсем положително ревю, а ти говореше колко е тъпа играта (без да си я играл). Също така след години ебавки как съм в джоба на Ubisoft с Assassin's Creed, сега ти си в джоба им още повече от мен.
igra4 avatar
igra4
28 май 2020
Не, на теб ти даваха копия, а аз си плащам 😂 Няма значение, не казвам, че игрите са добри има силни и слаби, и по АС сериите не съм плюл, казвах, че са рескини, както и сега го твърдя, на няколко игри изкарват нешо по различно. Очаквам и Валхалата да е рескин на одисей.
Enetor avatar
Enetor
28 май 2020
Конкретно за АС съм напълно съгласен с igra4. Игрите се казват АС просто, защото името носи пари. Кaто цяло Убисофт за мен лично са едно от най-големите разочоравания в последните 6-7 години. А само като се сетя колко са неоптимизирани игрите им със скапаният им енджин и полудявам.
Charcharo avatar
Charcharo
28 май 2020
@Enetor
Assassins Creed не са неоптимизирани. Имат декадентни Ultra настройки, особено това за облаците, но иначе вървят OK имайки предвид Denuvo тъпотията.
Rostik79 avatar
Rostik79
28 май 2020
Сори за офтопика, но специално игрите на Юбисофт винаги са ми вървели учудващо добре на машината при все, че е средняшка машина.
Enetor avatar
Enetor
28 май 2020
Може би аз съм имал лош опит. Гледайки мнения на хора онлайн не съм единствен. По-тъжното е, че отдавна в игрите им има количесто, но не и качество.
Enetor avatar
Enetor
28 май 2020
оф исках да е отговор ама ей на....
Charcharo avatar
Charcharo
28 май 2020
Хората онлайн не ги слушам, то за тях и Ray Tracing = лошо защото не върви с 200 кадъра...

Не казвам, че е супeр добре, но не е "неоптимизирана"

Enetor avatar
Enetor
29 май 2020
Обичам хора като теб. Четат, но нищо не разбират. Не казвам, че много хора онлайн се оплакват и за това се оплаквам и аз както е модерно. В случаят това е проблем, който самият аз съм имал през годините и виждам не съм единствен. "Хората онлайн не ги слушам" еми евала супер. Сега започни и да четеш. А и отново да потретя че техническите проблеми са дори по-малкият им проблем. Игрите им последните години са изключително скучни. По-добре по-малко съдържание, но поне да е качествено. За тях обаче е по-важно яка графика да има (колко е оптимизирана все тая) и да сложим АС в името.
nightwarrior avatar
nightwarrior
29 май 2020
Скучни/интересни... Това си е въпрос на лично усещане. На мен не ми бяха скучни(за последните две говоря, макар при втората очевидно да влизаха в руслото). На някои хора Вещера им е скучен, на други ФИФА и т.н. Разбирам те, скучни са ти и не ти харесват, в което няма нищо лошо, мисълта ми беше, че не е някаква обективна истина, както и да е.

Колкото за оптимизация, склонен съм да се съглася, че нещо им куца. Насред Odyssey ми се наложи ъпгрейд на видеокартата (старата изгоря при токов удар) и при безспорно надграждане, при новата карта вървеше играта по-зле, което не го разбирам като нещо нормално.

И да, чувството за естетика и кое намираме за красиво е пак субективизъм, но не смятам, че Одисеята беше с невероятна графика, оправдаваща ресурсите, които търси. Не, че мисля, че е грозна, ама...

Charcharo avatar
Charcharo
29 май 2020
@Enetor
Причината да не слушам нормалните геймъри (за графика и оптимизация) е защото те не могат да направят разлика между теселация и Parallax Mapping. Няма смисъл да слушаш хора, които не покриват основни знания за графиката. Това е все едно да отидеш при Young Earth Creationist и да искаш да ти говори за геология. Добре де, не е ЧАК толкова зле ама схващаш шегата.

Аз не знам нищо за игрите. Никога не съм игра Assassins Creed игра освен 1 и 2 и то малко. Разбирам от графика обаче и гледам проблемите на хората с тези игри. Само това коментирам, другото не мога.

Наистина не казвам, че е технологичен шедъовър като DOOM Eternal или изключително постижение като Metro Exodus, Red Dead Redemption 2 или Wolfenstein 2. Просто не е и боклук. Повечето случаи проблемът, е в използването на декадентни настройки, които са създадени за бъдещето, не за сега. Ultra и дори High настройките не са създадени за сегашен хардуер реално, или поне не за low-end такъв.

При все това играта наистина има проблеми с процесорите. Смятам, че една част е от DEnuvo, но то не обеснява всичко. Също така използва AVX2 и то доста либерално за зареждане на нови локации, но всеки един AMD процесор поддържа това, тъй, че ако някой купи Celeron или Pentium... Natural selection

Имам притеснение, че ако продължава тази атака над супер извратените настройки в игрите, ще виждаме по-малко такива занапред. В много модерни игри Ultra не са Ultra... а са High. Ето виж, Red Dead Redemption излезе и следва логиката на DOOM 3 и Crysis 1 и хората са ядосани защото това да се намали леко настройката ще им накърни достойнството. Аз не искам това. Искам като излезне игра, да е невъзможно да се подкара на Ultra със сегашен хардуер и читав performance, без значение колко пари се вливат в проблема. За мен това е най-доброто решение дългосрочно. Надявам се да разбираш логиката ми и съжалявам ако съм те обидил, не това исках.

Enetor avatar
Enetor
29 май 2020
Благодаря за изчерпателният отговор. Виждам имаш доста познания на тема графика и със сигурност аз чак в такива детайли не мога да задълбая. Съдя чисто по това как изглежда играта спрямо другите по-сериозни такива на пазара и как се държи в сравнение с тях. AC реално ме издразни по-малко. Там може би бях афектиран доста от геймплея и напълно щях да им простя всичко ако играта поне според мен не беше скучна. По едно време The Division 2 беше безплатна за тестване и пак като я пуснах ми се стори много по-лошо държаща се спрямо подобно изглеждащи игри. Технически не е най-добрият тест просто виждам някаква тенденция да имам проблеми с техни игри и предполагам това би се дължало донякъде на енджина, който ползват. Дали съм прав вече може би ти ще кажеш
Charcharo avatar
Charcharo
30 май 2020
@enetor
по принцип рядко енджина е проблем, особено в днешно време.

Не знам достатъчно за тези игри защото не ги играя де. Но ще кажа, че със сигурност има грешки в интеграцията им с Denuvo. Няма как иначе да се обеснят някои неща.

Dandelion - Still The Best Romance Choice avatar
Dandelion - Still The Best Romance Choice
28 май 2020
igra4 avatar
igra4
29 май 2020
Много добър геймплей, браво на Ноути Дог, за пореден път навряха троловете в мишите им дупки.
bojosan avatar
bojosan
29 май 2020
Найтуориър съм съгласен с него.Вече отдавна съм спрял, а честно казало и никога преди не съм си позволявам да кажа на някой че е тъп щото бил харесвал някоя игра. Казвал съм че играта е тъпа, но не и адресирано да обидя съфорумник. Всеки човек има различно възприятие за удоволствие от игрите, много често това усещане се обуславя освем от личните предпочитания, и от моментното настроение, състоянието на психиката, възраста, настройките, дори здравословното състояние и метеорологичните условия към момента играят роля. Некой път имам нагласата да поиграя онлайн CoD, друг пъ т ми се доиграе Stix, днеска супер си разпуснах с Motorstorm . Има много неща в любими игри които ме дразнят лично и си ги казвам.Но няма как да обичаме всички еднакво, ние сме трима играчи в къщи с един ген и една кръв и всеки от нас не обича това което другия играе.
DragonSlayer avatar
DragonSlayer
30 май 2020
Божо, ти си направо нов човек. Не мога да те позная така положително и философски настроен. Кефиш ме, преди беше някакъв много нихилистично настроен, все едно нямаше повече кеф за теб в игрите.
Дръж фронта, земляк.
DragonSlayer avatar
DragonSlayer
30 май 2020
Изгледах снощи видеото, не е зле. Някои локации изглеждат доста добре, особено откритите пространства са много добре представени. Този момент ми хареса доста.

Геймплеят не е мой тип. Интересно ми е имаш ли опция напълно да скипваш битките. Не знам каква е крайната цел, мацето трябва да стигне до някъде, да постигне нещо определено ли? Не съм запознат каква е историята и причината да обикаля навън и да трепе, но ако не можеш да изпълниш крайната си цел като избягваш излишни конфликти и се биеш само когато това е абсолютно необходимо, ми се струва като недобро изпълнение.
Сега ми се струва, че Ели не е някакво 18 годишно момиче, което се опитва да оцелее в един враждебен свят, а Лара Крофт, със всичките си години опит от приключения, тренировки и зрялост плюс предимството на тийнейджърството. Някак гледайки как 18 годишно момиче вършеше из локациите не ми допадна. Според мен акцентът трябва да е върху оцеляването, не върху екшъна. И когато се стигне до екшън, тогава се биеш, за да живееш, не принципно да убиеш всичко, което мърда из картата.

Като пресъздаване на света, като виста и усещане, изглежда и се чувства като сървайвъл, но като геймплей се играе като екшън, което не ми се вързва много.

igra4 avatar
igra4
30 май 2020
Недей го мисли, те хората са си го измислили. Защо се мъчиш, да даваш акъл, че и за геймплея, като не играеш това? Тва е все едно, аз да давам акъл какъв, са е геймплея на космическите симулатори, диабло, уаркрафт 😀 Може би си типичния Ганьо, който разбира от всичко и дава акъл навсякъде, къде желан, къде не.
DragonSlayer avatar
DragonSlayer
30 май 2020
Играч, ти наистина си най-простото същество, на което съм попадал от много време. Сериозно, срещал съм много дребнави хора, но ти си нещо като еманация на дребнавщината.

Що не се ебеш и не оставиш хората да дискутират, вместо да си търсиш повод за импресии? Ей така, от любопитство питам, можеш ли да си извадиш главата от задника и отново да прочетеш какво съм писал и как съм го изложил.

Хей, Летиан, как си мой, човек? Обади се, защити го играча за това, че ние го нападаме, а той спокойно си дискутира.

Следващият, който повдигне въпрос за това как има определено отношение към определени хора, го отебавам директно, без да си слагам никакви задръжки, както до сега. Ебал съм ви политическата коректност и учтивостта, каквото си сипете, това ще сърбате.

Charcharo avatar
Charcharo
30 май 2020
" Може би си типичния Ганьо, който разбира от всичко и дава акъл навсякъде, къде желан, къде не."

LMAO

igra4 avatar
igra4
30 май 2020
Опаа, дракончето изгоря, като ти кажат истината боли, иначе ти е хубаво, като се заяждаш с другите, правиш си на остроумен и много компетентен, само че номерцата ти пред друг. За толкова години в нета, съм виждал, какви ли не тролове виртуози, умници, дървени философи и прочее. Не можеш, да ме впечатлиш, даже и жертва се изкара. Наистина не очаквах, но ме изненада приятно, не очаквах да паднеш толкова ниско, а беше що годе приличен опонент, личеше си стажа ти. Както и да е, не съм дребнав, ти на всяко мнение ме нападаш и като те оборих с доводи, почна да псуваш Хайде лека вечер
DragonSlayer avatar
DragonSlayer
30 май 2020
Опонент, вика.

Опоненти са ми хора, с които можеш да водиш дискусия. Ти си ми понастоящем форумния шут. Жалко за сайта, ако трябва да го караме занапред така, но ми писна да дрискаш във всяка тема и да цапаш всеки разговор, който пипнеш. Ако няма да говориш за нещо съществено по играта, а постоянно ще говориш за хората, които коментират - еми, еби се.

Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл