hategame logo
The Sims 4 безплатен за PC
пуснато на 22 май 2019 от pseto
the sims 4 pools
The Sims 4 е безплатен за PC в момента. Промоцията е валидна до 28 май, до която дата свободно ще можете да свалите заглавието си, стига да имате акаунт за услугата Origin - и то ще остане в библиотеката ви завинаги.

Ако се зачудите обаче дали има уловка, то такава несъмнено е налична. А именно - експанжъните за The Sims 4 няма да са налични за без пари. Единствено можете да се сдобиете с пълната игра до 28 май.

Което е проблем - при положение, че The Sims 4 не предлагаше особено много съдържание при пазарния си дебют. Напротив, играта беше откровено орязана през 2014-а. И докато с времето видяхме куп експанжъни - 14, които добавиха куп нужни неща, то само с оригинала ще ви е малко... скучничко.

С други думи EA иска просто да ви зариби по The Sims 4 и евентуално накара да кихнете някой и друг лев за експанъжни. Но наистина безплатен обяд няма, нали?

Коментари
uliqnna avatar
uliqnna
09 декември 2019
хора как да си истегля The Sims 4 от тук моля ви помогнете ми
DragonSlayer avatar
DragonSlayer
10 декември 2019
От тук не можеш, трябва да имаш акаунт в Origin и през него да изтеглиш играта. Ако не знаеш какво е Origin или как точно да свалиш играта - питай, някой тук ще ти помогне.

Макар по-вероятно това да е тролски акаунт - изискват се сериозни усилия, за да направиш толкова грешки в едно изречение.

Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл