hategame logo
The Surge от студиото зад Lords of the Fallen с геймплей
пуснато на 17 юни 2016 от pseto
the surge 3
Макар и Lords of the Fallen далеч да не беше идеална игра, то тя получи достатъчно добри отзиви за подобния си на Dark Souls геймплей. Което очевидно означаваше, че разработчиците Deck 13 ще направят и нов продукт. Който видяхме по-рано тази година – The Surge. Досега обаче имахме само снимки, но на E3 ни бе показан и геймплей, който можете да видите под статията.

Първото видео е по-скоро скучно – не само е кратко, но освен това е и кинематично. Тоест не ни показва много от The Surge. Второто обаче идва от IGN, като е с дължина от 11 минути и можем да усетим атмосферата на играта.

Както бихме се уверили и тук геймплеят е вдъхновен от Dark Souls с разликата, че действието се развива в бъдещето и имаме роботизиран главен герой. Една от интересните механики на The Surge, която вече бе обявена е възможността да атакуваме определени части от тялото на противник, за да ги откъснем – ръце, крака, глава и т.н. Когато това се случи ще можем да ги крафтнем, за да екипираме своя герой с тях. Заедно с това трябва да атакуваме противниците на различни места, за да видим кои са слабите им точки.

Общо взето The Surge изглежда като заглавие, което може да се окаже приятна изненада. Играта се очаква в продажба по някое време догодина за PC, Xbox One и PlayStation 4.


Коментари
darkblue avatar
10yo10f
17 юни 2016
Добре изглежда играта. Прилича на филма с Том Круз - Edge of Tomorrow
milioner4e avatar
milioner4e
17 юни 2016
Прилича на reskin на lords of the fallen.
pseto avatar
pseto
18 юни 2016
Тоя филм не съм го гледал, ама някои механики са хитро замислени - да се късат крайници и да се правят ъпгрейди. Може и да се окаже интересна играта, ама има време до 2017 година.
darkblue avatar
10yo10f
19 юни 2016
Добре е филма , само края не ми хареса
nightwarrior avatar
nightwarrior
19 юни 2016
Изглежда интересно, да видим реализацяита как ще е, че тези там са колебливи.
Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл