hategame logo
Thronebreaker: The Witcher Tales под очакванията на CD Projekt Red
пуснато на 15 ноември 2018 от pseto
thronebreaker the witcher tales 3
Thronebreaker: The Witcher Tales – новата игра на CD Projekt Red и сингъл кампания на популярното картово заглавие Gwent – не се продава според очакванията на полското студио. Това ни разкрива Адам Кицински, който е един от двамата изпълнителни директори на компанията.

„Обявяването на играта беше добре прието от геймърите, което вдигна очакванията ни за продажбите. За съжаление, поне към момента, те не се оправдават“, казва Кицински.

Все пак той добавя, че CD Projekt Red остават оптимистично настроени за представянето на Thronebreaker.

Любопитно е да се добави също, че поляците пускат играта и в Steam именно заради неособено високите продажби. Поначало се очакваше тя да се разпространява единствено чрез платформата на CD Projekt Red – gog.com.

Редно е да отбележим, че Thronebreaker: The Witcher Tales дебютира през есента – в момент, в който новите премиери са адски много. Нерядко портфейлите на мнозина от нас са тънки, когато има толкова игри – така че е възможно наистина в идните месеци ситуацията за играта да се промени.

Коментари
nightwarrior avatar
nightwarrior
15 ноември 2018
Грешка беше, че я пуснаха само на GoG, масата РС геймъри са на Стийм и нещо няма ли го на Стийм, не го играят.
Charcharo avatar
Charcharo
15 ноември 2018
Е затва дори и PC геймърите вече не ги мисля за стока.
pseto avatar
pseto
16 ноември 2018
Според мен излишно се набиха между шамарите в периода октомври-ноември. Може би и леко арогантно. Мислеха, че щом е Witcher-нещо си автоматично ще има продажби. Ама то и много по-големи компании от CDPR са правели същата грешка.

А пък временната ексклузивност за GoG... де да знам. Не съм много сигурен, че точно тя е причината. Някак много минорна рекламна кампания направиха за играта, немалко хора и сега не знаят какво точно представлява тя. Тъй че...

igra4 avatar
igra4
16 ноември 2018
Нормално някаква тъпа игричка с карти за нърдове, сиг е някакъв клонинг на друга тъпня хъртстоун. Да изкарват там след 2-3 години Киберпънк нея ще си я купя.
Enetor avatar
Enetor
16 ноември 2018
Бива бива да си заядливо копеле ама твоето няма край
Изтрит потребител avatar
Изтрит потребител
16 ноември 2018
Изтрит коментар
Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл