hategame logo
Tony Hawk’s Pro Skater 5 с ново видео... прилича на мобилна игра
пуснато на 27 август 2015 от pseto
tony hawks pro skater 5 3
Ново видео с геймплей за Tony Hawk’s Pro Skater 5 се появи в интернет и да, заглавието прилича прекалено много на мобилна игра! Въпреки смененият си визуален стил наскоро и обещанията, че ще видим резолюция от 1080p и 60 кадъра в секунда, то очевидно говорим за едно грозно заглавие.

Не само откъм графичен детайл, който е меко казано на ужасно ниво. Заедно с това и самият геймплей изглежда прекалено... дървен. Всъщност ако погледнем броя на харесванията в YouTube ще се уверим, че мнозина не са впечатлени от видяното.

Тъй или инак Tony Hawk’s Pro Skater 5 ще се появи през октомври занастоящото и предходно поколение на PlayStation и Xbox. По всичко изглежда обаче играта ще се провали с пълна сила.

Коментари
hyper avatar
hyper
27 август 2015
Игрите са си баш като киното, като са направени за доене на пари, си личи отдалеч.
pseto avatar
pseto
27 август 2015
Така е, ама някак някоя помийка тип Трансформърс човек би гледал, ако е изпил 3-4 бири и иска просто много ефекти и бум-бам гърмежи. В крайна сметка се дават 10 лева, тоест не е цяло състояние да кажеш. Докато една игра ти е минимум 4 пъти отгоре, а тоя кенеф гледам струва пълни 60 долара, тоест специален тип човек трябва да се излъже да си я купи.
hyper avatar
hyper
29 август 2015
Word.
BureBira avatar
BureBira
28 август 2015
Майчице мила! Доста мобилни игри са с по-добра графика от това "нещо"...Мани текстурите, ама и механиката и движенията са жалки!
undefined
shtafeto
28 август 2015
Хората са го казали : "докато има балъци,ще има и тарикати".
Искам никой да не купи играта и да видим пак ли ще ни правят на глупаци.Да речем,че хората толкова си могат-нали не всеки е велик в нещата,които прави-защо искат такава цена?Това повече от 4.99$ не струва.
pseto avatar
pseto
28 август 2015
То на бай ти Котик гушата му не е толкова тлъста току-тъй, добре си прави сметката. Като гледам тая игра сигурно има няколко милиона долара бюджет, особено и като ползва Unreal Engine 3. Ще друснат една стабилна рекламна кампания с Тони Хоук и куп други скейтъри и стой та гледай как и тоя кенеф ще продаде примерно 500 000 бройки, което са си едно 30 милиона долара... Минимални цифри за Activision Blizzard, които обикновено се целят по-високо, но пък 5-6 подобни кенефни игрици и адаптации по филми и хоп, получава се доста стабилна печалба... но да, нещата опират до балъците, които ще си купят нещо, без да погледнат и едно видео в нета.

@BureBira - анимациите са покъртителни, особено как изведнъж прекъсват и продължават после след изпълнение на трик.

Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл