hategame logo
Tony Hawk's Pro Skater 1+2 обявен
пуснато на 12 май 2020 от pseto
tony hawks pro skater 12
Първите две Tony Hawk's Pro Skater игри ще се сдобият с ремастър по-късно през годината, а първото видео с геймплей е налично под статията. Както бихте се уверили заглавията изглеждат сериозно модернизирани и вписващи се в днешните стандарти.

Датата на премиера е 4 септември 2020 година, а платформите - PC, PS4 и Xbox One. Ако ще цъкате на компютри обаче е добре да имате едно наум - играта ще е налична известно време само в Epic Games Store.

Модернизираната версия на Tony Hawk's Pro Skater 1 и 2 са дело на Vicarous Visions - студио, специализирано в подобни подобрени ревизии на стари игри. Именно то направи доста добре приетата Crash Bandicoot N.Sane Trilogy. Отскоро пък се въртят слухове, че същата компания ще ни предостави Diablo II: Resurrected.

Коментари
igra4 avatar
igra4
12 май 2020
Пореден ремастър ама на хубава игра, която има нужда. Не като дебилото и уаркрафта, където ремастъра прилича на оригиналната версия.
Mitko6000 avatar
Mitko6000
13 май 2020
Ами дано не го осерат, както THPS5 което просто си беше набързо скалъпена игра. Robomodo вкараха поредицата в гроба.
The_Final_Cut avatar
The_Final_Cut
13 май 2020
hype hype hype!!!!
pseto avatar
pseto
14 май 2020
Tony Hawk's Pro Skater 2 едно време беше ебаси явлението - в своята есенция спортна игра, която да накара огромен брой хора, които хал хабер си нямат от скейтбордове, да я цъкат десетки часове. Някои от нивата направо са ми запечатани в съзнанието.

Ама онези години са си златна ера за гейминга (или може би като си достатъчно млад ти се струва така ).

Mitko6000 avatar
Mitko6000
15 май 2020
Ами може би онези времена в зората на интернета наистина бяха по-добри. Дори когато излизаха, имаше някаква мистерия и вълнение покрай игрите, защото цялото инфо не ти беше на едно търсене в Google разстояние. Трябваше малко въображение да се ползва. Или да намажеш някой друг демо диск, с който да пробваш част от дадена игра. С цялата дигитализация се загуби малко от магията ми се струва.
Veluvian avatar
Veluvian
15 май 2020
Да, аз освен на двойката, харесвам много и тройката, която се усещаше малко по - различна, но все бяха страхотни игри. Орогиналният THPS май не си спомням много да съм го цъкал, но двойката беше такава зарибявка, че си спомням как дори няколко месеца в началото цъках само демото й, което имаше две писти и никога не ми писна да ги играя...
Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл