hategame logo
Total War: Three Kingdoms дигитален лидер по продажби
пуснато на 04 юни 2019 от pseto
total war three kingdoms 1
В света на гейминга нямаме чак толкова много редовни класации, които да ни разкриват как се харчат най-новите игри и в общия случай трябва да чакаме някой водещ разпространител да обяви какви са продажбите. Проблемът е, че обикновено при лоши такива има мълчание и се споделят само добрите новини. Все пак всяка седмица имаме класацията на Chart-Track, която е само за физическия пазар във Великобритания, а пък един път месечно имаме и такава на NPD за физическия и дигитален пазар на САЩ.

А сега се появява и нова такава, която ни показва и дигитаните продажби във Великобритания. И научаваме, че отчитайки този пазар за миналата седмица в страната лидерът се казва Total War: Three Kingdoms. Играта успява да задмине по продажби Blood & Truth, лидерът във физическата класация на Chart-Track. Което не е толкова изненадващо - Total War: Three Kingdoms се продава предимно дигитално, бидейки наличен единствено за PC.

Любопитно, че Grand Theft Auto V се справя адски добре в тази класация - той е на второ място за миналата седмица. Виждаме и някои интересни представители в нея - например Cities: Skylines, чиито цени са намалени, което води до скок в продажбите.

А иначе пълният топ 10 за дигиталните продажби е:

1. Total War: Three Kingdoms
2. GTA V
3. Monopoly Plus
4. Minecraft
5. FIFA 19
6. Cities: Skylines
7. Red Dead Redemption 2
8. Uno
9. F1 2018
10. Middle-Earth: Shadow of War

Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл