hategame logo
Total War: Warhammer с рекордни продажби
пуснато на 27 май 2016 от pseto
total war warhammer 2
Total War: Warhammer официално е най-бързо продаващата се игра в Total War франчайза. В рамките на няколко дни заглавието е било купено над 500 000 пъти.

Добрите новини идват от разработчиците Creative Assembly, които са съвсем лаконични – разкриват ни единствено това постижение. В крайна сметка обаче можем да се уверим, че сякаш студиото се завръща към най-добрите си дни.

Към момента Total War: Warhammer бива хвален не само заради това, че включва сериозни иновации в серията... което е логично – имаме фантастичен продукт, а не исторически... но също така и за техническото си представяне, което е доста добро. Очевидно рецепта за успех?

Самият Total War: Warhammer следва познатата за серията концепция - имаме хибрид от тактическа походова част и битки в реално време. Тук обаче ситуацията се развива в популярната фантастична вселена на Warhammer. Типично за Total War и последното издание е налично само за PC.

Коментари
undefined
Zmo
27 май 2016
Светът е Warhammer. Без 40 000. С лъкове и брадви. Не оня с оригиналните "маринци".
pseto avatar
pseto
27 май 2016
Право думаш, поправих го. Все си мислех, че е само Warhammer 40,000 вселената, ама се обяснява липсата на всякакъв космос при липсата на големите числа.
Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл