hategame logo
Трейлърът за Grand Theft Auto V излезе, връщаме се в Сан Андреас!
пуснато на 02 ноември 2011 от pseto
grand theft auto 5
В Grand Theft Auto V ще се върнем в Сан Андреас, става ясно от появилия се по часовник трейлър на играта. Клипчето беше обещано от Rockstar преди седмица и съответно пуснато в уречения ден без закъснение.

Основната новост? Връщаме се обратно в Калифорния или както се нарича в GTA вселената - Сан Андреас. Това е видно от трейлъра, в който ни показват путки по бански, мускулести говеда, бързи коли, палми и слънчево крайбрежие. За момент се явява и надписът Vinewood - еквивалентът на Hollywood в GTA III: San Andreas.

За съжаление, не става ясно кой ще е главният герой - според по-ранни слухове, ще имаме избор между няколко персонажа. Като имаме предвид, че част от тях се оказаха истина - фактът, че играта ще се развива отново в Сан Андреас - то има шанс и това да се окаже истина.

Все пак, или главният герой, или един от главните герои в GTA V озвучава трейлъра. Пичът твърди, че е искал да излезе от "играта" и да заживее като обикновен семеен човек, ама ако знаем едно от всички американски филми и игри... то е, че подобно нещо не се случва никога! Самото клипче е изпълнено добре от кинематична гледна точка, като в началото виждаме представите на главния герой относно Сан Андреас - путки, бързи голи, още путки, културисти по бански, богаташи, цъкащи голф и луксозни апартаменти. След това обаче ни показват и тъмната част - гетa, ганстери, курви, престрелки, побоища и преследвания на скорост.

И това е - няма какво да се говори относно трейлър. Може би мога да кажа само едно - нямам търпение тая игра да се появи в продажба... не, абсолютно нямам търпение, наистина!!!

Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл