hategame logo
Treyarch: Call of Duty е толкова успешен заради добрия си фреймрейт
пуснато на 21 август 2012 от pseto
call of duty
Несъмнен удар под пояса към EA и шутъра им Battlefield 3 е пуснал Дейвид Вондерхаар, дизайн директор в Treyarch. Които са разработчиците на последните Call of Duty-та, нали се сещате?

Та, пичът твърди, че сериозната популярност на играта идвала от това, че върви с 60 фрейма в секунда, задължително (става дума за конзолните версии).

„Смятаме, че това е супер важно нещо”, казва Вондерхаар. „Във всеки момент, в който има забавяне, играчите могат да усетят това. Аз съм убеден, че Call of Duty е супер популярен, понеже върви толкова плавно. Може да се види разликата и сме преминали през много проблеми, за да  задържаме 60 фрейма по всяко едно време”, добавя той.

Разбира се, той визира конзолната версия на Battlefield 3, която върви с 30 кадъра в секунда за конзолните версии.

Естествено, тук опираме до лични желания. Едни искат голям мащаб, много возила и красива графика. И съм сигурен, че преглъщат спокойно 30-те кадъра в секунда на Battlefield 3. Други пък искат безумен екшън и се кефят на CoD. Избор. А и не мисля, че популярността на Call of Duty се крие във фреймрейта... по-скоро е достатъчно достъпна за огромен кръг играчи и заради това се купува внушително всяка година.

Стратегия, която не ме кефи – най-често прекалено достъпните неща са прекалено посредствените.

Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл