hategame logo
Tropico 4 с експанжън през март
пуснато на 14 януари 2012 от pseto
tropico 4
Реалновременната стратегия със строене на градове Tropico 4 ще се сдобие с експанжън през март, обявява разпространителят на играта Kalypso. Припомням интересния факт, че цъкалката се разработва от нашенската компания Haemimont Games.

Добавката към играта ще се нарича Modern Times, като ще ви позволи да навлезете в модерната ера след Студената война, в който период се развива Tropico 4. Ще са налични 30 нови сгради – адски сериозно число – плюс кампания от над 12 нови мисии.

Все пак, това съдържание няма да излезе адски евтино, като цената на Modern Times ще е 25 евро или 50 лева. Като имаме предвид обаче, че поне на пръв поглед ще е включено доста съдържание, а и не говорим за DLC, ами за пълнокръвен експанжън, то тази сума не е особено неприемлива.

Иначе, Tropico 4 е един от представителите на рубриката ънхейтабъл. Цъкалката е прекрасен представител реалновременните стратегии със строене на градове от типа на Settlers и Anno. Особен плюс в играта е феноменалният саундтрак, който е един от най-много кефещите ме в игра наред с този на оригиналния Unreal Tournament.

Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл