hategame logo
Ubisoft правят отдел... специално за DLC-та за Assassin’s Creed 3
пуснато на 24 юли 2012 от pseto
assassin's creed 3
DLC-тата едва ли са нещо, на което мнозина от нас се кефят. Малко количество допълнително съдържание... за сравнително много пари!

За добро или лошо, Ubisoft се кани да направи не какво да е, а цял отдел, който да се занимава единствено с разработка на DLC-та за Assassin’s Creed 3. Тези данни са неофициални, но пък не биха ме изненадали хич, ако се окажат истина.

„Ние сме в процес на създване на екип, който да работи по епизодично съдържание, което да бъде пускано след премиерата на Assassin’s Creed 3, която игра със сигурност ще предложи Game of the Year преживяване”, гласи изтекло в нета съобщение на Ubisoft към веригата магазини Gamestop. Добавя се, че франсетата целят „да вдигнат летвата в DLC индустрията”.

Честно казано, идеята по-скоро е добра. Ясно е, че DLC-тата са зло, от което няма как да се спасим. Малките братя-олигофрени на някогашните експанжъни. Обаче ако наистина се положи труд и допълнителното съдържание си струва парите... защо не?

Та в този ред на мисли, наистина ще ми е интересно да видя какво ще сътвори Ubisoft. Въпреки че нещо се съмнявам, че тези DLC-та наистина ще са толкова добри.

Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл