hategame logo
Ubisoft се извиняват заради Rayman Legends, омилостивяват феновете с безплатна игра
пуснато на 20 февруари 2013 от pseto
rayman legends 1
По-рано този месец, Ubisoft зашлеви своеобразен шамар на всички онези притежатели на Wii U, които чакаха с нетърпение Rayman Legends. Те отложиха играта до септември, въпреки че тя беше напълно готова... само за да имат време да направят версии за Xbox360 и PlayStation 3!

Естествено, това предизвика своеобразен бунт, както и закани от феновете, че няма да си купят платформъра през есента. В резултат, Ubisoft обяви специална безплатна мини игра за тях.

Става дума за режима Challenge Mode, който всъщност е част от пълната версия на Rayman Legends. През април тази година, той ще бъде пуснат като безплатна добавка, която може да се свали и от магазина на Wii U. Периодично в Challenge Mode ще бъдат добавяни нови нива.

Целта, както можете да се досетите по названието, е една. Да преминете дадено предизвикателство възможно най-бързо. Ще е наличен leaderboard, който да ви показва как сте се справили.

Тепърва предстои да видим дали това ще успее да омилостиви гневните притежатели на Wii U. От една страна, решението на Ubisoft има бизнес логика... продажбите на тази конзола са скромни към момента. Следователно дори всички притежатели на Wii U да си купят Rayman Legends… то продажбите няма да са много сериозни. Друго си е да вкараме в уравнението PlayStation 3 и Xbox360!

Ама от друга... тоя ход на Ubi е меко казано неморален!

Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл