hategame logo
В следващата бета на Guild Wars 2 най-накрая ще видим и последните 2 раси
пуснато на 09 юли 2012 от pseto
sylvari
Расите асура и силвари в MMORPG-то Guild Wars 2 ще бъдат налични най-накрая за игра. Това ще се случи на следващия бета уикенд, който ще се състои в периода 20-22 юли.

Към момента, налични за цъкане бяха само 3 раси – баналните хора, пичовете charr и norn-овете.

Иначе, последните 2 раси са си банални както си трябва. Асура са типичните гномове от ролевите вселени – малки на размери с мизерна физическа сила, но пък за сметка на това хитри и технологично напреднали.

Що се отнася до силвари, то тва са растения-хуманоиди, които живеят в спокойничко в горите. Целият им живот е базиран около Pale Tree – някакво супер фешън дърво. Нали се сещате – стандартно за елфите в ролевите и фентъзи вселени. Подобен е и сетингът в Аватар, между другото... ама както всички знаем, Камерън се е насрал да краде от всички възможни страни в тоя супер смешен и жалък филм.

Иначе, освен двете раси, то ще е налична и нова PvP карта.

Мен лично Guild Wars 2 ме разочарова екстремално много, понеже цъкалката е ПРЕКАЛЕНО различна от култовия си предшественик. И прекалено близка до класическите MMORPG-та. Което е ужасно. Все пак, който иска да цъка играта – тя ще е налична на 28 август.

Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл