hategame logo
Vampire: The Masquarade - Bloodlines 2 обявен официално
пуснато на 22 март 2019 от pseto
vampire the masquarade 2
Култовата класика от 2004 година Vampire: The Masquarade - Bloodlines се сдоби с продължение. Него очакваме в началото на 2020 година, като ще е дело на студиото Paradox.

Какво знаем досега за проекта обаче?

Вече бе пуснато кинематично видео - което изрично споменава, че не включва геймплей - което можете да видите под статията. То ни показва градът, в който ще се развива действието - Сиатъл.

Сюжетът ще ни вкара в епицентъра на т.нар. mass embrace - събитие, при което биват създадени куп нови вампири. Във вселената на World of Darkness създаването на кръвопиец без позволение е непозволено (а Vampire: The Masquarade - Bloodines 2 се развива в нея, също както и първата част). Така започва масово избиване на всички вампири, пръкнали се без него. Един от които сме, разбира се, ние.

За наш късмет щастливо събитие ни спасява от ситуацията - след което ще трябва да разберем кой ни е създал, кой е отговорен за mass embrace-а и не на последно място - какво да правим в новото си амплоа на вампири.

Също както първата част е се залага доста на диалозите и персонажите - разнообразието при тях и последиците от действията ни. Журналисти, видели ранен билд на Vampire: The Masquarade- Bloodlines 2 споделят, че заглавието изглежда достатъчно мазно и съвременно в бойната си система - която не беше от най-силните страни на първата част.

Сега остава да видим повечко реален геймплей, а догодина ще дойде отговорът на въпроса - ще си струва ли продължението на култовата вампирска игра.

Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл