hategame logo
Vampire: The Masquarade - Bloodlines 2 отложен
пуснато на 11 август 2020 от pseto
bloodlines 2
Vampire: The Masquarade - Bloodlines 2 беше отложен. Играта вече очакваме по някое време през 2021 година... като нейното забавяне едва ли идва като някакъв особен шок.

Последните геймплей клипове, които видяхме от заглавието, наистина показаха потенциал - най-вече откъм атмосфера. Но пък елементи като битките оставяха впечатление на недовършени и имащи нужда от още време за полиране.

Която всъщност е причината за отлагането на Bloodlines 2. Нужда от още време за завършване на заглавието, за да се появи то във възможно най-добър вид на пазара.

Vampire: The Masquarade - Bloodlines 2 беше представен през 2019 година. Заглавието беше добре прието - най-вече защото е продължение на една от култовите игри на миналото десетилетие. Оригиналният Vampire: The Masquarade - Bloodlines все пак се приема като заглавие, което не е реализирало потенциала си... дали двойката ще успее да направи това?

Коментари
darkblue avatar
darkblue
12 август 2020
Нормално, беше доста зле от видяното.
pseto avatar
pseto
12 август 2020
Мда, виждаше се, аз направо се изненадах как толкова рано я обявиха. Не знам дали това не е някакъв нов вид хайп, обявяваш рано и отлагаш 2-3 пъти.
darkblue avatar
darkblue
12 август 2020
Да, нов вид маркетинг, да покажем, да на оплюят, яко да се разчуе. После за 1, 2 години ще оправим нещата.
nightwarrior avatar
nightwarrior
20 август 2020
Уволниха си главния сценарист и директора(или е по правилно да се каже режисьора, знам ли). Нещата стават все по-странни и НЕрозоси за играта.
pseto avatar
pseto
20 август 2020
Дам, така е. Доста странно е да уволниш и креативния директор, и основният сценарист месеци преди (първоначално очакваната) пазарна премиера. Между другото ми е интересно и какво толкова нередно можеш да видиш в последния момент, да не са вкарали някой обрат в стил Дръкман.
Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл