hategame logo
Вторият експанжън на Destiny 2 излиза след месец
пуснато на 12 април 2018 от pseto
destiny 2 expansion
Warmind, вторият експанжън на Destiny 2, ще се появи в продажба идния месец. Новината бива съобщена от разработчиците Bungie, като е гарнирана и с точна дата – 8 май.

Снимки от експанжъна ни показват заледения Марс, под чиято повърхност ще можем да изследваме голямо ново подземие. Освен него Warmind ще включва и разнообразни промени в настоящите системи на Destiny 2, включително отворения свят, Nightfall предизвикателствата, екзотичните оръжия и тъй нататък.

Интересна новост е също, че новите карти в мултиплейър арената Crucible ще са напълно безплатни за всички – независимо дали са се сдобили с новия експанжън. Което е добра идея – няма да има разделение на геймърите.

Destiny 2 видяхме в продажба миналата година, като любопитно бе много смесено приета от хардкор феновете си. Едни харесаха шутъра, но други счетоха, че в много свои аспекти е крачка назад, а новостите не са достатъчно. Самите Bungie разкриха, че са взели някои грешни решения... а с експанжъни като този се цели поправянето им.

Коментари
God avatar
God
15 април 2018
Време е да стане F2P.
pseto avatar
pseto
16 април 2018
Може би, ама Activision няма да го допуснат абсолютно никога. По-скоро биха фалирали от това.
Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл