hategame logo
Wizards of the Coast създават ново студио с BioWare ветерани
пуснато на 02 февруари 2020 от pseto
archetype
В края на миналата година компанията Wizards of the Coast - които стоят зад Magic: The Gathering и Dungeons and Dragons - обявиха сериозни гейм амбиции. Те ще направят към половин дузина продукти с различни мащаби, а с началото на 2020 година научихме, че е било създадено и ново голямо студио под тяхната шапка.

То се казва Archetype, като е базирано в Остин, Тексас. Компанията ще включва куп ветерани от BioWare, като ще е оглавена от Чад Робъртсън, директор на лайв услугите в Anthem до миналия ноември.

Archetype ще е автономна компания, което вероятно означава, че ще имат пълен творчески контрол над новия си проект. Който е научнофантастично RPG с акцент на историята в нова вселена. Това всъщност е всичко, което знаем за него.

Имаме и снимката, която можете да видите горе - не е ясно дали тя е от новата игра или не. Става дума за концептуално изображение от сайта на Archetype.

При всички положения ще е интересно да видим какво има да ни покаже това ново студио на гейм небосклона. А можем да се съгласим с едно твърдение на Archetype - винаги има място за RPG-та с акцент на историята.

Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл