hategame logo
Wolfenstein: The New Blood ще има и отворени нива
пуснато на 13 май 2019 от pseto
wolfenstein the new blood 1
Wolfenstein: The New Blood ще има и по-отворени нива, вдъхновени от игрите с отворени светове. Това ни споделя Джърк Густафсон (да, първото му име е Jerk!), изпълнителен продуцент на заглавието.

От него става ясно, че Wolfenstein: The New Blood ще включва мисии, в които ще имаме избор в подхода - дали да влизаме с агресия или да се промъкваме. В контраст със стила на предишните преродени Wolfenstein игри, които в своята есенция бяха линейни шутъри.

"Кампанията ще е по-лека откъм тон и дължина", казва Густафсон, добавяйки, че благодарение на новите и различни за серията механики все пак геймплей времето ще е по-високо.

Ако пък се чудите как разработчиците MachineHead са решили да експериментират, то отговорът е с една дума - Arkane. Тази компания също е под шапката на Bethesda и е отговорна за добрите Dishonored игри и откровено страхотния Prey. Именно от сътрудничества с тях MachineHead са се вдъхновили да изпробват нещо ново.

Wolfenstein: The New Blood е спиноф на основните Wolfenstein игри, като в главната роля ще имаме различни персонажи - дъщерите-близначки на Би Джей Бласковиц - Джес и Соф. Заглавието чакаме на 26 юли за PC, PS4, Xbox One и Switch.

Коментари
Изтрит потребител avatar
Изтрит потребител
13 май 2019
Изтрит коментар
pseto avatar
pseto
14 май 2019
Едва ли ще направят, Bethesda явно не си играят толкова на дребно. Но пък игрите от онези времена пак са си окей, като играх преди година-две Soldier of Fortune си беше чук (при всичките му проблеми). Някои носталгии си е добре да останат... носталгични.
Изтрит потребител avatar
Изтрит потребител
14 май 2019
Изтрит коментар
Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл