hategame logo
WoW: Scroll of Resurrection – моментално вдигане на 80 ниво, безплатен Cataclysm
пуснато на 09 март 2012 от pseto
wow cataclysm

Blizzard очевидно са готови на абсолютно всичко, за да намалят темповете, с които World of Warcraft губи играчи. Последната подобна инициатива се нарича Scroll of Resurrection.

За какво става дума?

Иде реч за подъл план да бъдат върнати старите фенове на играта към нея. Скролът дава възможност 1 герой да бъде вдигнат моментално до 80 ниво, безплатен ъпгрейд до последния експанжън Cataclysm, възможност да се преместите в сървър по ваше желание безплатно, както и 7 дни безплатно цъкане на играта.

Или с други думи, не само Blizzard казва: „Да, вдигането на нивата до 80-то е безсмислено”, но и се усеща някаква нотка на отчаяност.

Естествено, едва ли този ход ще е успешен. Не съм фен на WoW и никога не съм бил, но доколкото знам, огромна част от хората напускат заради безумното и крайно опростяване на абсолютно всичко, та да може всеки американец с половин мозък да мине играта. И в тоя ред на мисли, не виждам как моментално вдигане до 80 ниво – още по-сериозно опростяване на играта – ще подлъже особено много хора.

Все пак, WoW далеч не е пред умирачка, като в момента все още 10 милиона души имат активни акаунти и прилежно цакат 15 долара/25 лева месечно за играта. Но явно Blizzard усещат, че нещата са кантар и в един момент е възмжоно да започне лавинообразно отказване... дали пандите няма да доведат до това?

Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл