hategame logo
Xbox Series X излиза през ноември
пуснато на 12 август 2020 от pseto
xbox series x 1
Xbox Series X ще излезе през ноември, става ясно от официално съобщение на Microsoft. Така компанията ни дава малко по-конкретен период, в който можем да очакваме гейм платформата – досега за прозорец на нейната премиера бе даден „празничния сезон“.

Под това на запад обикновено се имат предвид ноември и декември. Както добре знаем обаче през последния месец от годината почти не излизат игри, същото в общия случай важи и за хардуера. Всички знаехме, че ще е почти невъзможно Xbox Series X да излезе през декември, а това в крайна сметка се потвърждава и от Microsoft.
Липсва едно обаче – точна дата на премиера.

В крайна сметка изглежда, че и Microsoft, и Sony продължават да изчакват до последния момент, за да обявят премиерните дати на новия си хардуер. И PlayStation 5 се очаква в периода октомври-декември на 2020-а, но почти сигурно ще излезе през ноември. Въпросът е кога точно.

Вероятно двете компании се надпреварват коя да пусне устройството си първа. Редно е да добавим обаче, че и цените на PS5 и Xbox Series X все още са неизвестни. А и те ще са немалък фактор за геймърите.

Коментари
igra4 avatar
igra4
13 август 2020
Заедно с пс5
pseto avatar
pseto
14 август 2020
Ще имат една седмица разлика, това вече стана като някакъв каубойски дуел, едните чакат другите, за да обявят по-ранна премиера. Не знам дали ако Microsoft не обявят 1 ноември дали PS5 няма да го върнат даже до края на октомври.
igra4 avatar
igra4
14 август 2020
Да, има нещо такова.
Xitap avatar
Xitap
21 август 2020
Където обявят Xcom 3 първо, тази конзола взимам
Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл