hategame logo
Activision спира The Amazing Spider-Man 2… само за Xbox One
пуснато на 17 април 2014 от pseto
the amazing spider-man 2
В днешно време гейм разпространителите правят какво ли не, за да бъде предлагани игрите им за Xbox One и PlayStation 4 – новото конзолно поколение. Но не и Activision. От компанията са спрели версията на The Amazing Spider-Man 2 за Xbox One.

Да, точно така. Само за Xbox One. Но не и за PlayStation 4 или всички останали платформи, на които играта ще е налична. Които всъщност изобщо не са малко – PC, Xbox360, PlayStation 3, че дори и 3DS и Wii U.

„Кога и дали ASM2 ще се появи за Xbox One предстои да бъде уточнявано“, гласи крайно лаконично съобщение на Activision по темата. Което не ни дава отговор на един въпрос – най-важният всъщност... защо?

Имало е някакъв проблем специално за Xbox One версията на играта? Това не звучи много вероятно – архитектурата на конзолата е почти същата като тази на PS4 и PC.

Може би говорим за някакво споразумение между Sony и Activision? Дали пък продажбите на Xbox One не се струват прекалено малко за гейм разпространителя?

Едва ли ще разберем. Макар че The Amazing Spider-Man 2 ще е цяло чудо, ако е читава игра. Тъй че едва ли има огромно значение.

Коментари
undefined
hyper
17 април 2014
Или не искат да се асоциират с пошли конзоли ( http://d24w6bsrhbeh9d.cloudfront.net/photo/a7568ZA_460sa.gif )? Надали, ама де да зне човек...
undefined
Rosniak
18 април 2014
хаха
undefined
pseto
17 април 2014
Гифчето... или по-скоро джифчето... е адски успешно, спор няма.

А за Activision - може би не искат да се асоциират с пошли конзоли наистина, отделен въпрос е, че почти сигурно и тази игра ще е в най-добрия случай пошла, а вероятно и по-зле.

undefined
Former Gaming Glory
18 април 2014
Демек Xbone се е преърнал в скъпата курва, с която на някои им се иска ама ги е срам
Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл