hategame logo
The Amazing Spider-Man 2 с дебют през май
пуснато на 05 март 2014 от pseto
amazing spider man 2
Ако трябва да спекулирам, то бих предположил, че The Amazing Spider-Man 2 ще е доста слаба игра. Поне миналата част влизаше в тази категория – помиярски адаптации на филми от страна на Activision. Но пък ще трябва да изчакаме до дебюта на заглавието, което се оказва, че ще се появи през месец май. Или по-точно на 2 число в Европа. Традиционно, Северна Америка е стъпка напред – там играта ще се появи на 29 април.

Иначе, заглавието ще дебютира месец преди филма The Amazing Spider-Man 2. Вероятно и сюжетът ще е някакъв вид пролог на кино лентата. Засега не бива разкрито какво точно ще видим в играта – какви ще са новостите и историята.

Можем да предположим обаче, че ще е налично „повече от същото“. The Amazing Spider-Man представляваше грозновата игра с бойна система, директно крадена от Batman Arkham игрите, като беше наличен и някакъв жалък опит за отворен свят. Като цяло се усещаше лек потенциал – Activision са предлагали и далеч по-лоши адаптации. Все пак, едва ли и този път ще си струва да инвестирате в заглавието.

Но пък кой ли знае – може би разработчиците Beenox ще предложат нещо по-добро? Хаха, шегувам се – ясно ми е, че няма да се случи.

Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл