hategame logo
Atari ще прави... геймърски хотели
пуснато на 29 януари 2020 от pseto
atari hotel 2
Макар и Atari все още да съществува, то нещото, с което компанията със сигурност не се занимава е разработка на игри. Дружеството се занимава с какви ли не дейности, свързани едвам-едвам с гейминга... а последното начинание е отваряне на хотели.

Да, точно така. Atari ще прави геймърски хотели.

Тяхната основна цел ще е да приютява куп любители на игрите, като ще прави всичко възможно да задоволи нуждите им. Ще са налични стаи с ретро конзоли, аркадни автомати, но и модерни технологии като виртуална и аугментирана реалност. Вероятно стаите ще са прилежно екипирани с различни гейм устройства, за да не е скучно нито за миг на посетителите.

От снимките долу пък можете да видите изображения на предполагаемия външен вид на хотелите.

Първият от тях се очаква да бъде отворен във Финикс, Аризона, САЩ, а пък след това ще последват такива в Лас Вегас, Сан Антонио, Сан Хосе, Чикаго, Остин, Сиатъл и други градове в Щатите.

Почти сигурно е, че настоящи хотели ще бъдат леко променени – със сигурност Atari няма ресурса да строи подобни сгради изцяло. Но дали ще имат успех? И дали тук не говорим просто за елементарен трик, с който да се спечелят посетители?

atari hotel 1

Коментари
Veluvian avatar
Veluvian
29 януари 2020
Меден месец на двойка фанатични геймъри - в хотел на Атари
pseto avatar
pseto
29 януари 2020
Хаха... явно това е търсеният ефект. Може и да има хляб в тази идея, ама зависи и кои хотели ще фейслифтнат. Ако е някой бардак няма да става толкова за гейминг, колкото за... други работи.

(Или евентуално някой заклет геймър да се скрие там да играе някоя игра, която го е срам, че харесва, далеч от хорските погледи.)

Rostik79 avatar
Rostik79
29 януари 2020
Представям си, че на места като Лас Вегас или ЛА постоянно има разни гейминг изложения, събития турнири и подобни и такъв тематичен хотел ще е яко решение.
Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл