hategame logo
Indiegogo кампанията на Ataribox забавена
пуснато на 18 декември 2017 от pseto
atari console 3
По-рано през годината Atari обеща, че новата им конзола Ataribox ще е налична за предварителна поръчка на 14 декември. По план всички, интересуващи се от нея трябваше да си я вземат чрез сайта Indiegogo. Идеята беше по този начин Atari да научат какъв е интересът към джаджата им.

Е, явно отговорът на въпроса ще се забави. Очевидно 14 декември вече мина, а кампанията е била отложена за неопределен период от време заради липсващ „ключов елемент“ за Ataribox.

Би било интересно да научим какво точно не е могло да бъде намерено из безкрайните фабрики на Китай. Но едва ли има значение – важното е, че скоро няма да разберем колко хора се интересуват от Ataribox.

Самата конзола ще разчита сериозно на класически Atari игри, макар че ще се продава и с Linux операционна система, позволяваща пускането и на по-нови продукти. Предстои обаче да биват разкривани допълнителни детайли.

Все пак напоследък мнозина геймъри са склонни да се поддават на носталгичния полъх, тъй че е много вероятно и Ataribox да има успех.

Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл