hategame logo
Baldur's Gate III няма да излезе през 2021-а
пуснато на 21 юни 2021 от pseto
baldur's gate 3
Baldur's Gate III няма да излезе през настоящата година. Новината идва от Свен Винке, шефът на разработчиците Larian.

Той казва, че Baldur's Gate III отнема по-дълго от очакваното. Играта е в Early Access от миналата година, но изглежда цялата 2021-а няма да е достатъчна за приключване на олдскул RPG-то.

"Ще сме щастливи, ако успеем да пуснем Baldur's Gate III следващата година. Това е нашата цел и работим здраво по нея. Няма никакви гаранции, но определено това е целта ни", казва Винке.

В крайна сметка подобни забавяния не са нещо лошо, стига да видим възможно най-добрата игра.

Коментари
HighFist avatar
HighFist
29 юни 2021
lyubohar avatar
lyubohar
08 юли 2021
То на Divinity 2 финалната версия се усещаше като бета, та трябваше да пуснат после пререботена Това ще се играе година след официалния релийз.
logout avatar
logout
10 юли 2021
Понеже съм я купил - не знам каква версия си теглил, но не мога да кажа, че играта не е оптимизирана, официалната версия си върви много добре, няма много съдържание към момента, но поне променят неща от които комюнитито се оплаква, ако продължават в този дух могат да извадят пак хубав продукт. Лошото е, че много се усеща като клонинг на Divinity серията.
pepito avatar
pepito
12 юли 2021
И аз съм я взел и впечатленията са ми противоречиви. Ако беше Divinity 3 Beta, щях да съм супер хайпнат. Но като BG3 съм по-скоро разочарован. Малко ми прилича като някакъв D&D мод за Divinity ...Но пък има време да се променят нещата. Беше ясно, че няма да излезне през 2021. Даже 2022 ми се виджа съмнително.
Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл