hategame logo
Baldur's Gate III с Early Access премиера през септември
пуснато на 19 август 2020 от pseto
baldur's gate 3.
Baldur's Gate III ще излезе в Steam Early Access на 30 септември. Това ни споделят разработчиците Larian на провело се вчера събитие.

Така ранната ревизия на олдскул RPG-то се забави с около месец. По план трябваше да я видим по някое време през август, но Larian я отложиха. Но не с толкова много.

Какво все пак ще включва ранната версия на Baldur's Gate III?
В нея ще е наличен целият първи акт (от всичките три). Larian оценяват съдържанието на около 25 часа геймплей. От студиото добавят, че ще са потенциално налични 80 битки, 146 магии/умения, 596 персонажа и 5 героя, които да можем да привлечем в нашата група.

Larian правят бързо сравнение с Divinity: Original Sin II за малко повече контекст - Steam Early Access версията на играта включваше 22 потенциални битки, 142 персонажа и 69 заклинания/магии. Или с други думи ще видим няколко пъти повече съдържание от Baldur's Gate III.

Така ранната версия горе-долу ще ни даде представа какво можем да очакваме от заглавието. Що се отнася до дата на пълна премиера, такава в момента нямаме - но почти сигурно ще е по някое време през 2021-а.

Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл