hategame logo
Baldur's Gate III няма да излезе този месец
пуснато на 05 август 2020 от pseto
baldur's gate 3 1
Baldur's Gate III беше забавен... един вид. Заглавието няма да се появи в Steam Early Access този месец, както беше първоначално обявено.

Вместо това на 18 август ще се проведе събитие, на което ще бъде обявено кога най-рано ще можем да играем олдскул RPG-то. Може би през септември? Или по-късно през годината?

Самите Larian, които са разработчиците, споделят, че играта е "зад ъгъла". Но все пак пандемията от COVID-19 се е отразила, заради което имаме малко забавяне.

Редно е да се посочи все пак, че в случая говорим за най-ранната и непълна версия на Baldur's Gate III. По традиция Larian ползват Early Access, за да получат отзиви от геймърите какво да подобрят (и да избият част от бюджета на игрите си, естествено). Пълната версия на RPG-то ще излезе вероятно догодина.

Коментари
pepito avatar
pepito
06 август 2020
когато и да излезе (не говоря за ранниия достъп) ще минат година-2 преди да става за игра. Примерно и 2те дивинитита имаха подобрени версии, особено 2ката я играх още като излезна и 2 години по-късно отново, да не кажа чак, че беше различна игра, но все пак разлики много...
pseto avatar
pseto
06 август 2020
Дам, възможно е. Ако не се лъжа някъде четох, че се прицелват в 2021-а, ама може и да греша (а и ако е краят на идната година, това си е година и половина време да я довършат играта).

Ама нека първо да видим докъде са я докарали, сигурно следващия месец ще я пуснат в Early Access.

lyubohar avatar
lyubohar
06 август 2020
Е чак толкова зле не беше Divinity 2 на излизането, последния chapter пооправиха само, че го бяха претупали.

Няма гаранция, че и сега се гласят да претупат нещо, все пак това е легендарно заглавие, вероятно ще му отделят нужното време.

pseto avatar
pseto
06 август 2020
В този жанр интересното е, че дори и последната третина на играта да не е много адекватна, то разработчиците ще получат отзиви от най-рано стигналите до края, а останалите 3/4 от играчите ще са още далеч в началото. И докато тези същите стигнат до края след няколко седмици/месец, краят ще е оправен.

(Естествено ако умишлено пуснеш игра, която не е изцяло готова, с идеята геймърите да ти я тестват... не е идеално, ама в крайна сметка това е модерният гейминг.)

lyubohar avatar
lyubohar
07 август 2020
Абе с Divinity 2 не се получи баш така, аз го играх късно, и още беше зле последната част
Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл