hategame logo
Batman: Arkham City с GOTY издание, не изглежда секси
пуснато на 23 април 2012 от pseto
harley quinn batman arkham city
В последно време, разработчиците на игри нахитряха яко и започнаха редовно да пускат Complete Edition-и на свои заглавия. Иде реч за оригиналната цъкалка плюс още 4-5 DLC-та към нея.

Е, Batman Arkham City ще се превърне в поредната игра с подобно издание. То обаче няма да се нарича Complete-нещо си, ами Game of the Year Edition (или накратко GOTY). То ще съдържа всички DLC-та досега, включително и най-новото Harley Quinn’s Revenge.

И толкоз. Човек би си рекъл, че трябва да има някакви допълнителни бонуси, които да впечатлят геймърите, но явно на разработчиците Rocksteady и разпространителите Warner Bros. Interactive това им се струва достатъчно.

Все пак, подобни издания са далавера за онези, които не са пробвали Arkham City – получават цялото съдържание от оригинала плюс бонуси за същите кинти. Макар че мен идеята на тези издания хич не ме радва.

Иначе, Batman: Arkham City Game of the Year Edition ще се появи на пазара на 29 май в САЩ, като интересно... европейската версия ще последва чак на 7 септември. Почти година след дебюта на оригиналната игра!!! А, да, също така GOTY изданието няма да е налично за PC, ами само за конзолното дуо PlayStation 3/Xbox360.

Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл