hategame logo
Пакетът Batman: Return to Arkham отложен
пуснато на 28 юни 2016 от pseto
batman return to arkham 1
По-рано през годината беше обявено, че първите две Batman Arkham игри – Batman: Arkham Asylum и Batman: Arkham City ще се сдобият с римейк за PlayStation 4 и Xbox One. Не само заглавията ще дебютират за настоящото конзолно поколение, но и графичният им двигател ще бъде заменен с Unreal Engine 4. Е, явно в процеса на разработка са изникнали проблеми. Тъй като пакетът Batman: Return to Arkham няма да видим на 29 юли, какъвто бе планът.

Коя е новата дата на премиера? Засега не знаем. В съобщение разпространителите Warner Bros. разкриват, че такава предстои да бъде обявена в близко бъдеще.

Иначе от компанията обявяват и защо пакетът Batman: Return to Arkham е бил забавен. От Warner Bros. са преценили, че прогресът, направен от студиото Virtuous Games не е достатъчно сериозен и то ще има нужда от още време, за да достигне стандартите на разпространителя.

Което вече може и да изглежда като сигнална лампа. Когато даден продукт не се разработва от своите създатели – в случая Rocksteady – то можем да имаме едно наум за крайния резултат. И явно китайците Virtuous не се справят идеално.  А след техническия провал Batman: Arkham Knight (за PC) Warner Bros. ще трябва да внимават.

Коментари
PornFlakes avatar
PornFlakes
28 юни 2016
Ееее много гадно. Какво ще прявя, без този рециклиран пакет от игрички
KKND avatar
KKND
29 юни 2016
Само аз ли имам чувството че, на това конзолно поколение вместо next gen, трябва да започнат да му викат remastered gen ?
DragonSlayer avatar
DragonSlayer
29 юни 2016
Remastered е концепция, която тепърва ще се експлоатира; това, което виждаме напоследък е само загатване за мераците, които има индустрията - изглежда им лесна печалба, с по-малко усилия, по-ниска себестойност и заиграване къде с носталгията, къде с реномето на дадената игра.

Аз лично нямам нищо против, има заглавия, които могат да получат втори живот, ако се подходи с разбиране, не с правата лопата.

pseto avatar
pseto
28 юни 2016
На мен ми намирисва на ужасен порт. Ама много сериозно.
pseto avatar
pseto
01 юли 2016
Ще е хубаво да има ремастъри на класики - тип Diablo II, Need for Speed Porsche или още по-стари игри. Само дето се правят нещата с минимум усилия - примерно от старо към ново поколение на Unreal Engine, което е доста по-лесно. Някои компании го правят както трябва, де, ама аз съм по-скоро скептичен. Нерядко човек като иска да цъка нещо класическо... просто си го пуска в оригинален вариант и те така.
undefined
pepito
01 юли 2016
ся ремастър, догодина с новите конзоли ко ше е? ре-ремастър?
Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл