hategame logo
Batman: Return to Arkham с нова дата на премиера
пуснато на 07 септември 2016 от pseto
batman return to arkham 2
Batman: Return to Arkham се сдоби с нова дата на премиера. Колекцията вече очакваме на 21 октомври, става ясно от официално съобщение на Warner Bros.

По план Return to Arkham, включващ преработени версии на Batman: Arkham Asylum и Batman: Arkham City очаквахме през юли. Разработчиците Virtuous обаче са имали нужда от повече време, за да пренесат заглавията към Unreal Engine 4.

Е, поне ново видео, което можете да видите под статията ни показва как ще изглежда подобрената графика на игрите. Дали обаче и технически те ще са безупречни?

Миналата година Warner Bros. попадна под обстрел заради Batman: Arkham Knight, който беше в ужасно състояние за PC. Дори и след множество месеци играта така и не беше изцяло поправена. Явно заради това разпространителят реши да не рискува с Batman: Return to Arkham.

Иначе колекцията ще е налична само за PS4 и Xbox One. Не е ясно дали и PC геймърите ще получат версия на Batman: Return to Arkham. От друга страна подобно нещо за компютри не изглежда толкова наложително, особено ако вече натрупалите годинки заглавия бъдат издути докрай.

Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл