hategame logo
Battle royale спинофът на Dying Light в Early Access скоро
пуснато на 20 август 2018 от pseto
dying light bad blood
Dying Light: Bad Blood – battle royale спинофа на популярната зомби игра – ще е наличен в Steam Early Access през септември. Точната дата към момента е неизвестна, но несъмнено скоро ще я научим. Все пак септември ще започне след по-малко от две седмици.

Въпросът е друг обаче – какво представлява Dying Light: Bad Blood?

Става дума за battle royale за до 12 души. Само един от тях може да спечели мача, като ние трябва да избиваме не само човешките си противници, но и да внимаваме за марковите за играта зомбита.

Освен да събираме екипировка ще можем да вдигаме и нива, които ще ни отварят повече възможности за свободно движение. Да, именно това беше голямото нещо, с което Dying Light се отличи.

Доколкото нещата дотук не изглеждат зле, то идва време и за лошите новини. Dying Light: Bad Blood ще е free-to-play, а при това положение винаги има съмнения за pay-to-win. Освен това за достъп до Early Access ще трябва да извадите 20 евро – когато спинофът бъде завършен ще може да се цъка безплатно. Но обикновено това отнема поне година.

Но дали Techland ще успеят да направят нещо отличаващо се с Dying Light: Bad Blood? Или играта ще е поредната във вече ставащият претрупан battle royale жанр, която ще се забрави бързо?

Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл