hategame logo
Dying Lights с battle royale експанжън
пуснато на 11 декември 2017 от pseto
dying light 27
Battle royle игрите – при които куп хора биват пуснати на една карта с целта да се избият и последният оцелял печели – са определено популярни днес. Основно заради Playerunknown’s Battlegrounds. Именно и поради тази причина страхотният Dying Light ще се сдобие именно с такъв експанжън.

Названието му е Bad Blood, като го очакваме през 2018 година. Засега не е известно нито кога точно, нито пък са ни показани снимки или кадри от добавката. За сметка на това научаваме, че иде реч за стендалоун експанжън, а са обявени и някои детайли от геймплея.

За разлика от повечето игри в жанра, в които се залага на масовката, то Bad Blood ще включва само шест души. Целта на всички е да се евакуират от пълна със зомбита зона, като започват общо взето голи и боси и трябва да си намират по-добри оръжия. Естествено убиване на опонентите ни гарантира успешен изход.

Или с други думи поляците Techland ще се опитат да запазят духа на Dying Light с Bad Blood. Но дали ще успеят?

Коментари
hyper avatar
hyper
14 декември 2017
Има нещо красиво в това девовете да си обичат играта дори години след рилийза, особено когато още има активна фенбаза
pseto avatar
pseto
19 декември 2017
Да, поляците имат по-различно отношение, особено когато останат независими. При японските и американски корпорации и да искат разработчиците няма как да заделят ресурси, защото 6 месеца след премиера всичко се хвърля в кофата за боклук, изоставя се поддръжката и се стартира следващия проект. Туйто.
Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл