hategame logo
Battlefield 1 – трейлър за премиерата
пуснато на 22 октомври 2016 от pseto

Battlefield 1 се появи в продажба и да, както бихте се досетили това означава трейлър за премиерата на заглавието. Видеото можете да видоте горе.

Макар и кинематично то е изцяло с ингейм кадри, като ни показва какво можем да очакваме от сингъла и мултито на Battlefield 1. А именно – много екшън и масови мелета от Първата световна война.

Battlefield 1 се появи официално вчера за PC, Xbox One и PlayStation 4.

Коментари
undefined
sdfs
22 октомври 2016
Игра на годината.Изиграх сингъла и останах без думи,може би най силната сингъл кампания която съм виждал в такъв тип шутър.Пробвах и мултито и там като цяло няма досадни неща в сравнение с предишните им игри.Определено пичовете от Дайс вдигнаха летвата твърде много и си личи във всеки един детайл.Не знам даже как Call of duty може да се нарече "конкуренция" на това нещо в днешно време..
Изтрит потребител avatar
Изтрит потребител
23 октомври 2016
Изтрит коментар
vldir avatar
vldir
23 октомври 2016
https://www.ozone.bg/product/call-of-duty-world-at-war-pc/
Тук е още по-добпа цена.
hyper avatar
hyper
24 октомври 2016
Battlewin мачка този път, направо взимам и не се занимавам с други шуутърчета от замиращи поредици тая година.
pseto avatar
pseto
25 октомври 2016
Най-накрая и аз я почвам, пък нататък ще видим. Хвалебствията са на най-високо ниво отвсякъде.
bojosan avatar
bojosan
25 октомври 2016
@ Хвалебствията са на най-високо ниво отвсякъде.
Това го разбирам така : дори членовете на Политбюро на ЦК на БКП начело с Другаря Живков са възхитени от играта ? Как да тълкувам - хвалебствията са от целия Екип на предизборните щабове на Тръмп и Клинтън (демек от най високо ниво),или всекакви пунгашори оценяват играта най високо по десетобалната система да кажем ?
pseto avatar
pseto
25 октомври 2016
Визирам тона на статиите и най-вече на доста от потребителите в интернет. Зачетох се малко повечко. При всички положения доста по-позитивни отзиви, отколкото за последните 2 Battlefield-а.
Former Gaming Shithole avatar
Пабло Ескобар
25 октомври 2016
Battlefield 1 е последната купена игра тази година и ми харесва доста.За мен най добра след Bad Company 2.
bojosan avatar
bojosan
25 октомври 2016
Аз бех планувал за есента Мафия,Батълфилд,Джиърс и КоД.Мафията отпадна по ясни причини,Батъла го играх и не ми хареса,КоД ме отврати бетата,а Джиърс се улисах в други работи с които се занимавам сега и пропуснах да го преордна.После гледам искат 139 лева и си го поръчах от ebay .Обаче копеленцето не ми го е пратило,въпреки че съм го платил и сега ще трябва да водя диспути путки майни,да им еба майката капиталистическа и долнопробна.Не бих си купил нищо от разните Амазони и ебейьове,но пък тия нашите тука дееба направили тия цени направо брутални.Сега съм валат и си изяждам нервите .Следващата ми покупка ,,може " да е REvil януари.Не се знае...Вече взе нещо много да ми писва от боклуци.
Former Gaming Shithole avatar
Пабло Ескобар
25 октомври 2016
Аз купих Mafia 3,Gears of War 4 Ultimate Edition,Forza Horizon 3,Deux Ex MD и BF1.Няма вече пари за игри.Единствено съжалявам че няма д амога да играя Dishonored 2.Call of duty и Watch Dogs 2 не ме бъркат.Дано си оправиш проблема с Амазон.
igra4 avatar
igra4
25 октомври 2016
Yakuza 0 ще е яка, януари излиза.
Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл