hategame logo
Battlefield 2042 обявен
пуснато на 09 юни 2021 от pseto
battlefield 2042
Новата игра в Battlefield серията беше обявена и нейното название е Battlefield 2042. Заглавието очакваме на 22 октомври за PC, настоящото и предходно поколение на PlayStation и Xbox.

Интересният момент? Battlefield 2042 няма да има сингъл кампания. EA и разработчиците DICE са решили, че няма смисъл да се инвестират ресурси в подобна. Така всичко ще бъде хвърлено в мултито (като засега няма планове за батъл роял в Battlefield 2042).

Въпреки че няма да има кампания, Battlefield 2042 „няма да е без история“ по думите на EA. Действието ще се развива 2 десетилетия напред в бъдещето, когато САЩ и Русия са се впуснали в директен конфликт. Ще има и трета фракция – на неутрални хора, въоръжаващи се в един съвсем враждебен свят.

Що се отнася до мултито, засега са обявени два режима – Conquest и Breakthrough. В тях притежателите на компютри и конзоли Xbox Series S/X и PS5 ще могат да се впуснат в конфликти, включващи до 128 играчи. Онези, цъкащи на PS4 и Xbox One ще бъдат ограничени до максимум 64 души.

В близко бъдеще ще бъдат представени още режими – Hazard Zone и още един, който засега няма име.

От видеото долу пък можете да видите играта в действие.

Коментари
pepito avatar
pepito
11 юни 2021
Този трйлър ми стана неприятен с безичслените и безмислени сцени на убийства и насилие показани в него...
Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл