hategame logo
Bayonetta излезе за PC
пуснато на 11 април 2017 от pseto
bayonetta 2
Миналата седмица Sega пусна тийзър сайт, намекващ, че скоро ще видим нова игра от Bayonetta серията. Е, истината не се оказа точно такава. Наистина новините бяха свързани именно с този франчайз, но научихме, че оригиналната игра от него ще се появи за PC.

Да, точно така. Ако се насочите към Steam ще можете да се сдобиете с Bayonetta. Цената също не е никак надута – 20 евро, което звучи подходящо за заглавие, дебютирало през 2009 година.

Екшънът тогава се появи за Xbox360 и PlayStation 3. Досега нямаше и намек за PC ревизия, но явно Sega са планирали подобна.

Ще е интересно да видим и дали Bayonetta 2 ще се появи за компютри. Втората част в серията беше налична единствено за Wii U, което някак може да се окачестви като загуба, понеже заглавието беше прието страхотно, но само малцината притежатели на конзолата от страна на Nintendo можеха да го разцъкат.

Тъй или инак и оригиналната Bayonetta получи много добри отзиви, тъй че вероятно онези, пропуснали играта си струва да се замислят за нея сега.

Коментари
Изтрит потребител avatar
Изтрит потребител
12 април 2017
Изтрит коментар
rosniak avatar
Roskobg
12 април 2017
Бе те, Пецеджиите само пиратстват и играят ф2п игри....Токсик, Токсик.......#Facepalm....
Veluvian avatar
Veluvian
12 април 2017
Това не знам кои ПеЦе-джии са ти го казали. Мнения и вкусове има всякакви, а не само във форумните закачки по нашите ширини
Former Gaming Glory avatar
Former Gaming Glory
12 април 2017
По точно:

Искат да играят играта.
Не искат да дават пари за inferior hardware.

Примерно и аз не бих отказал Onimusha: Down of Dreams, но няма порт, така че емулатор.

sauron93 avatar
sauron93
12 април 2017
Кой не иска конзолни ексклузиви за пЦ? Това майтап ли е
rosniak avatar
Roskobg
12 април 2017
Toxic и Igra4-кин..
igra4 avatar
igra4
12 април 2017
ПеЦеджиите знаят, че конзолните ексклузиви са най-добрите игри, затова плюят конзолите и игрите, които уж не ставали. Като пуснат някой ексклузив ще си счупят пръстите, затова презирам тая част от ПеЦе стадото.
Macks avatar
Macks
12 април 2017
Много се изненадах като я видях - исках да я цъкам от доста време и най-вероятно ще се възползвам от ПЦ версията.
undefined
pepito
12 април 2017
специално тази трябваше да си остане за конзоли, това е от жанра на супер безумно глупавите. Започва с падане (хаха) и после е дотолкова наблъскана с някакви безумни светлинни ефекти от ударите че на практика нищо не се вижда и реално управляваш святкащо светлинно леке а героинята се вижда само в анимациите.
Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл