hategame logo
Platinum готвят нова екшън игра
пуснато на 14 май 2018 от pseto
bayonetta 3 switch
Студиото Platinum в последните години успя да се отличи с някои силни екшън заглавия. А от изявление на Ацуни Инаба, шефът на студиото научаваме, че компанията в момента е започнала да работи по пореден подобен проект.

За съжаление мистериозният екшън е в толкова начална фаза на разработка, че дори и много хора в рамките на Platinum не знаят за него. Което означава, че едва ли скоро ще го видим в продажба.

Все пак в момента студиото се е концентрирало изцяло върху Bayonetta 3, която ще е Switch ексклузив. Инаба споделя също, че компанията подготвя и други залавия, но още не е дошло времето за обявяването им.

Освен това ни бива разкрито, че в рамките на миналата година Platinum са отворили широко вратите за разнообразни идеи за проекти. В резултат са били изсипани над 70 внимателно описани концепции, от които някои са били избрани. Което звучи като добра идея – винаги е хубаво, когато едно студио се отвори за нови идеи.

Иначе тази година започна със спиране на проект на Platinum – Scalebound. За Xbox One ексклузивката видяхме геймплей на няколко пъти и изглеждаше обещаващо, но в крайна сметка Microsoft са решили просто да дръпнат шалтера.

Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл