hategame logo
Бетата на Mortal Shell играна от над 350 000 души
пуснато на 20 юли 2020 от pseto
mortal shell
Над 350 000 души са играли отворената бета на Mortal Shell, която се проведе по-рано през месеца. Новината идва чрез Twitter страницата на Souls-подобната игра.

Научаваме и още няколко детайла - че над 5 милиона души са гледали видеота или стриймове, свързани с играта в Twitch и YouTube. А също и че котките в Mortal Shell, които се шляят безцелно наляво-надясно в играта, са били погалени 150 000 пъти.

Което намеква, че повечето хора, изиграли бетата, не са любители на котките. Или просто са имали по-важни неща за вършене от галенето им.

Тъй или инак играта изглежда в силна позиция засега. Бетата показва, че има интерес към нея... но сега въпросът е друг - дали всички са били доволни? И дали ще си купят Mortal Shell?

Играта очакваме по някое време в периода юли-септември за PC, PS4 и Xbox One. За компютри играта ще е Epic Games Store ексклузив.

Коментари
rosniak avatar
rosniak
21 юли 2020
Имах интерес. След това получих Epic games store в лицето и интереса умря!
pseto avatar
pseto
21 юли 2020
Като гледам отзивите са по-скоро смесени, малко дървен им идва Mortal Shell, ама вероятно все пак ще се продаде прилично сред Souls феновете. Не съм сигурен дали това е игра за мен.
Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл