hategame logo
Безплатният SoulCalibur: Lost Swords затвори врати
пуснато на 02 септември 2015 от pseto
soulcalibur lost swords
Преди година и половина беше представен SoulCalibur: Lost Swords. Безплатната игра се появи за PlayStation 3, като беше част от опита на Bandai Namco да припечели малко пари от двете популярни свои бойни серии. Другата бидейки естествено Tekken, за който също видяхме (доста слаб) free-to-play продукт.

Е, SoulCalibur: Lost Swords не издържа чак толкова дълго. Малко повече от година и половина след пазарния си дебют играта загина. Сървърите ще затворят на 30 ноември, а още в края на този месец микроплащанията ще бъдат сериозно ограничени.

Интересно е, че SoulCalibur: Lost Swords беше странен експеримент. Играта беше изцяло сингъл насочена, макар и минаваща през сървъри на Bandai Namco – не се биехме с други хора, ами само с ботове. Противно на един Tekken Revolution, където пък основният акцент беше PvP-то.

Тъй или инак вероятно Bandai Namco са били на печалба – нещото, което вероятно най-много ги е интересувало. И все пак можем да отчетем поредния неуспешен безплатен продукт, загинал сравнително бързо след пускането си.

Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл