hategame logo
Готви се нов SoulCalibur?
пуснато на 04 май 2015 от pseto
soulcalibur5 8

Възможно е да се готви нова игра от SoulCalibur серията. Поне за това говори... почти недвусмислен намек във Facebook от страна Bandai Namco.

„До всички SoulCalibur фенове. Project Souls иска да разбере вашето мнение“, гласи съобщение, което добавя: „Екипът иска да определи точно кои са любимите персонажи на обществеността. Project Souls подготвя нещо огромно... очаквайте още подробности“.

Какъв е точно този проект можем само да гадаем. При положение обаче, че се призовават за мнение SoulCalibur феновете, то можем да предположим, че иде реч за нов представител на серията.

Последната игра от франчайза видяхме през 2012 година, като освен една-две нови механики не включваше нищо ново. Почти всички движения на героите и цялостния геймплей останаха непроменени, макар и да бяха добавени няколко скучни допълнителни персонажи. Така вероятно е дошло време за SoulCalibur VI – макар че е по-вероятно играта да носи различно име.

Разбира се, Bandai Namco може и да готвят някоя изненада... но това изглежда по-малко вероятно. Е, може би скоро ще видим дали наистина шести основен SoulCalibur се разработва в момента.

Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл