hategame logo
Biomutant с близо 10 минути геймплей
пуснато на 27 юни 2020 от pseto
biomutant 4
Biomutant се сдоби с близо 10 минути геймплей. Видеото можете да видите под статията, като включва най-разнообразни кадри от заглавието.

В доста от тях можем да видим богатата палитра персонажи, включващи какви ли не животни, малки и големи. Показани са и прилично количество битки, включително и такива с най-различни босове.

Клипчето ни намеква, че Biomutant ще има сериозно разнообразие откъм зони и противници. Че дори ни очакват и подводни битки, в които героят ни управлява странна, приличаща на сепия машина. Но има един въпрос - кога ще излезе заглавието?

По план играта трябваше да се появи по някое време през 2020-а. Разпространителите THQ Nordic обаче явно предпочитат да не ни обещават нищо, преди да са напълно сигурни. Така към момента Biomutant няма дата на излизане.

Заглавието се очаква за PC, PS4 и Xbox One.

Коментари
darkblue avatar
darkblue
28 юни 2020
Супер, доста разнообразие има. В топ 3 ми е.
pseto avatar
pseto
28 юни 2020
Яко изглежда това видео. Кефи ме как са направени всички тези животни. И тези по-разчупени нива, например подводното. Като гледам играта се бави за добавяне на съдържание, което винаги е добра новина (само дето не знаем кога ще я видим в крайна сметка ).
darkblue avatar
darkblue
29 юни 2020
ммдам мина време, преордъра за колекторското съм го направил миналата година, този месе. От първото клипче май стават 2 години, което не е чак толкова много.
pseto avatar
pseto
29 юни 2020
То за мен беше по-скоро изненадващо, че обявиха ранна премиера почти веднага след като я показаха, не че знам колко време е била в разработка, ама както обикновено по-добре да се бавят, ама да я довършат. Особено и ако ще добавят още съдържание в процеса. Ама с всеки следващ трейлър и аз малко по малко се хайпвам.
LethianDream avatar
LethianDream
29 юни 2020
Сепията МИ е много по-голяма от костенурката ТИ
igra4 avatar
igra4
29 юни 2020
Малко на бета мяса клипчето, иначе е добро.
Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл