hategame logo
BioShock: The Collection с първи трейлър
пуснато на 10 август 2016 от pseto
bioshock the collection 1
Първо видео за преработената BioShock колекция се появи в интернет. То акцентира на оригиналната игра, появила се през 2007 година.

Както бихме се уверили заглавието е достатъчно разкрасено, за да пасне на модерните стандарти. В подобрен вариант ще видим не само оригиналния BioShock, но и всички DLC-та към заглавието.

Тъй като видеото долу е концентрирано върху първата игра в серията, то можем да очакваме да видим и подобни за другите две. Макар че реално за PC третата и последна част – BioShock Infinite – няма да е подобрен по никакъв начин. Заглавието ще е включено в пакета, но в непроменен вариант.

Всъщност като стана дума за BioShock Infinite, играта ще дебютира за PS4 и Xbox One чрез BioShock: The Collection. Така всички онези, пропуснали някой представител на серията имат сериозна мотивация да се сдобият с колекцията.

BioShock: The Collection очакваме на 7 септември за PC, Xbox One и PlayStation 4.

Коментари
igra4 avatar
igra4
10 август 2016
Ще се купува Дей Уан. Биошок 1 е една от най-добрите игри. Само заради нея и втората част взимам пакета. Жалко че лайното 3 е там, което освен името няма нищо общо с Bioshock.
Macks avatar
Macks
11 август 2016
Че няма много общо Инфинит с другите две части, си е вярно, обаче чак лайно....не съм съгласен. Аз лично много се изкефих на инфинит.
PornFlakes avatar
PornFlakes
11 август 2016

Е тва е. Ритейл цена за водорасли

NikoJ avatar
NikoJ
12 август 2016
1та и 2та са мега луди страхотно красиви игри .. 3ката и мен не ме изкефи поне завършека ставаше горе доле ... ама ремастера не ме вдъхва нищо ново .. наистина само некфи балнчета и водорасли за ся .. + color balance ..
Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл